İnstagram bilgilerinizi girmeden ücretsiz olarak kullanabileceğiniz araçlar;

İnstagram Şifresiz Araçlar - iGTOR.COM

İnstagram Şifresiz Beğeni ->İnstagram paylaşımlarınıza ücretsiz GERÇEK beğeni göndermenize yardımcı olur. ( E-Mail & Şifre ile kayıt olmanız gerekmekte. İnstagram Bilgilerinizi girmeniz gerekmiyor)
( Sistemsel olarak beğeni gönderimi yapmamaktadır. Kredi sistemi ile çalışmaktadır , Sisteme fotoğrafınızı veya videonuzu eklersiniz kredi kazanmak isteyen diğer kullanıcı fotoğrafınızı veya videonuzu beğenir ve kredi kazanır her beğeni 2 Kredi demektir)

İnstagram Şifresiz İzlenme -> İnstagram üzerinde paylaştığınız videolara izlenme göndermeye yarar. Sınırlandırma yoktur sayfada ne kadar fazla kalırsanız o kadar fazla izlenme gönderir. ( İzlenmeler 1-2 dakika içerisinde videoya yansır.) ( Keşfete çıkmak için yardımcı olabilir )

İnstagram Şifresiz Story Görüntülenmesi -> Story paylaşımlarınızı başka kullanıcılara otomatik olarak izletir ( İzlenme gönderimi anında yansır )

İnstagram Şifresiz Yorum Beğeni -> Fotoğraflara veya videolara attığınız yorumları beğendirmeye yarar. ( Beğeniler anında yansır )

İnstagram Şifresiz Kaydedici -> Paylaşımlarınızı başka kullanıcılara kayıt ettirir kaydeden kullanıcılar profillerinde KAYDEDİLENLER bölümünde gözükür. ( Keşfete çıkmak için yardımcı olabilir )

İnstagram İD Bulucu -> Genellikle geliştiricilerin kullandığı bir araç. İnstagrama kayıtlı İD Bilginizi veriyor. ( Kullanıcı adını değiştirseniz bile bu id değişmez sürekli sabittir )

İnstagram Fotoğraf , Video İndirici -> Fotoğraflarınızı veya videolarınızı kalitesi bozulmadan HD olarak indirebileceğiniz bir araçtır. ( Profili gizli hesaplar için çalışmayabilir )


Forum içi & dışı iletişim : admin[@]igtor.com

İGTOR Türkçe kullanmak için -> İGTOR TÜRKÇE
İGTOR İngilizce kullanmak için -> IGTOR ENGLISH ( İmla hataları , Çeviri hataları olabilir )


- BİLGİLENDİRME ALANI -
İnstagram hesabınız ile sisteme giriş yaparsanız gönderim miktarları otomatik olarak yükseltilecektir. ( Fake hesap geçerlidir )

İnstagram hesabınız ile girdiğinizde oluşabilecek sorunlar ;
+ İnstagram Araçlar sitesine girdiğinizi anlayıp Şifrenizi değiştirmenizi isteyebilir. ( Mecbur değiştirmek zorunda kalırsınız eğer bu uyarıyı alırsanız )
+ Hesabınızda telefon tanımlı değilse İnstagram sizden telefon eklemenizi isteyebilir.
+ Profil fotoğrafı olmayan (Fake hesaplar) otomatik olarak 1 gün içerisinde doğrulamaya düşebilir ( Telefon doğrulaması )
+ Sisteme giriş yapan kişilerin hiç bir şekilde bilgileri paylaşılmamaktadır , satılmamaktadır.
+ Asla instagram bilgileriniz site tarafından değiştirilmez. ( Önerim HİÇ BİR TAKİPÇİ SİTESİNE ANA HESABINIZI GİRMEYİN KÖTÜ İNSANLAR ELBET VARDIR )

Saygılarımla.