ikinci el dedektör için arayan müşterilerimizin sordukları sorular ve genel olarak merak ettiği konular hakkında kısa bir bilgi vermeye çalışacağız.Genellikle insanlar istedikleri dedektöre bütçe yetiremediği veya bu işi çok fazla yapmayacaksa deneme amaçlı daha ucuz olması için dedektörleri sıfır almak yerine kullanılmış ve fiyatı daha ucuz olan ikinci el dedektörleri tercih etmektedirler, bu sizi bütçe anlamında rahatlatabilir fakat işin birde arka planı mevcut.Alacağınız dedektörün nasıl kullanıldığı,garantisi,arızası,garanti çizelgesi v.b. konuları almadan önce iyi bir şekilde öğrenmeniz gerekiyor yoksa bu konular ileride sizin başınızı ağrıtabilir düşük fiyatlı diye aldığınız ürün yapacağınız masraflarla sıfır fiyatına gelebilir.

Şahıstan alınan dedektörlerde öncelikle cihazın seri numarası öğrenilip firmaya teyit ettirilmeli ve fiyatı sorulmalı böylelikle bu cihaz orijinal mi yoksa sahte bir kopya mı ve satmaya çalışan kişi sizi dolandırıyor mu ortaya çıkacaktır.Firmadan cihazın daha önceki servis kayıtlarını ve arıza bilgisini öğrenebilirsiniz bu sizin için en önemli 2.adım olacaktır.
ikinci el dedektör fiyatları konusunda dikkatli olmanız gerekmekte malum insanlar çok fazla araştırma yapmadan direkt olarak ilk gördükleri kişiyle irtibata geçip satın alabiliyor fakat araştırma yapmak cihazı satın aldıktan sonra akıllarına geliyor bu durumda artık yapacak çok bir şey kalmıyor.

Bu neden önemli ? cihazın yeni versiyonları çıkmış olabilir siz eski bir versiyonun 2.el dedektörünü alıyor olabilirsiniz veya fiyat anlamında sizi dolandırmaya çalışan bilirleri çıkabilir bunu öğrenmek anlamında gerekli bir işlem.
ikinci el dedektör modelleri çok geniştir neredeyse her cihazın kullanılmış ikinci elini bulabilirsiniz, insanlar zamanla kullandıkları cihazlardan sıkılabilir değişiklik isteyebilir ve cihazını satabilir bu olağan bir durumdur.
2.el dedektör alırken genellikle dikkat etmeni gerekenleri anlatmaya çalıştık buradaki maddeler sizleri genel anlamda bu konuda bilgilendirecek ve bilinçlendirecektir.

ikinci el dedektör satın almak isteyenler için önereceğimiz adres;
Uğur Dedektör
Mimar Sinan mah. Uncular cad. Ekşioğlu İş Merkezi No:22/C Üsküdar İstanbul