Osmangazi İlçesinde İkinci El Eşya Alım Satım Yapan Yerler

İkinci el eşya alım satımı yapan bir firma olan Bursam Spot Bursa’nın her ilçesinde olduğu gibi Osmangazi İlçesinde de faaliyet göstermektedir. Heykel, Altıparmak, Çekirge’den Mollaarap Yunuseli Alaşar’a kadar ilçenin her semtine hizmet vermekteyiz. İkinci el eşya alım satım aradığınızda firmamızın sizi memnun edeceğinden emin olabilirsiniz.

2. El Eşya

Firmamızda koltuk takımları, yemek takımları, oturma grupları, yatak odaları, masa, sandalye gibi mobilyaların yanında buzdolabı, çamaşır makinaları, bulaşık makinaları ve televizyon gibi elektronik eşyaların da alım satımı yapılmaktadır. Ayrıca büro eşyalarınızın da alım satımını yaparak işyerlerinize de hizmet vermekteyiz. Ücretsiz taşıma ve nakliye hizmeti ile de desteğimizi tamamlamaktayız. Beklemenize gerek yok. İkinci el eşya larınızın alımı ve satımı aynı gün içerisinde gerçekleşmektedir. Bursam Spot firması olarak hem ürünü satanın hem de ürünü alanın fiyatlar konusundaki memnuniyetini ön planda tutmaktayız.

Bizlere www.bursamikincielesya.com adresinden ikinci el eşya alım satımı için doğru yere en hızlı şekilde Bursam Spot ile ulaşın.