Diyarbakır‘da ki merkezimizde, siz değerli misafirlerimizi, yeniden doğuşa, zindeliğe, sağlığa, yaşam kalitesine ve sevincine, estetik güzelliğe merhaba demeye davet ediyoruz. Dileğimiz, merkezimizde kendinizi evinizde hissetmeniz ve sizlerin isteklerini, beklentilerini en doğru biçimde algılayarak, fazlası ile yerine getirmektir. Bütün işlemlerimizin profesyonel olduğunu ve kaliteden asla ödün vermediğimizi gurur ile belirtmek isteriz..
İKSİR MİLANO atmosferi; anlayış, güzellik ve karşılıklı sempati ile doludur.
Kendini güzelliğe adamış olan İksir Milano hedefi Diyarbakır Güzellik Merkezleri arasında kurum kültürünün temeli olan, ilgi, nezaket, samimiyet, kalite, dürüstlük, ve müşteri gizliliği ilkesinden ayrılmayan kendinizi daha iyi hissetmeniz için hizmet vermektir.
İlkemiz, sürekli tüm yenilikleri takip ederek hem sağlıklı hemde en uygun şekilde hizmet vermektir. Haftanın her günü hizmetinizdeyiz.. Sizleri aramızda görmek, ve hizmet vermekten onur duyarız. Günümüz kadınlarının en büyük sorunlarından biri olan tüy sorununa en yenilikçi cihazlar ile çözüm sunan İksir Milano diyarbakır lazer epilasyon merkezi müşterilerine her açıdan en uygun hizmeti vermeyi amaç edinmiştir. Buz lazer sistemi, ağrısız lazer epilasyon imkanı sunan yeni nesil bir epilasyon sistemidir. Patentli teknolojik aletler ile en etkili ve en güvenli epilasyonun yanı sıra en konforlu epilasyon sistemlerinden biridir.
2020 yılında açılan web sitemizden www.iksirmilano.com tüm hizmetlerimizi takip edebilirsiniz.
Karbon Peeling
Karbon peeling özellikle yaz aylarında oluşan ve tedavi edilmediği zaman kalıcı bir hal alan güneş lekeleri, siyah noktalar, yüzeysel kırışıklıklar, geniş gözenek görünümü, cilt lekeleri ve sarkma gibi cilt problemleri için uygulanmaktadır. Karbon peeling uygulaması birkaç aşamadan oluşmaktadır.
A1. aşama
Cilt öncelikle temizlenir ve cildin kirden arınması sağlanır.
A2. aşama
Temizlenen cilde karbon içerikli sıvı bir maske sürülür.
A3. şama
Sürülen karbon maskenin kuruması beklenir. Kuruduktan sonra sıvı halden çok maske halini alır.
A4. aşama
Lazer cihazı ile karbon maskesi uygulanan alanlara atış yapılır.