-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Starters' Agency
-
-
Ad Soyad
Ö** B**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
Herkese merhaba.
İlginç bilgileri seven biri misiniz? Eğer öyleyse Malumatfuruş tam size göre.
Kısa ve açık cümlerle en ilginç bilgileri takipçilerimize sunmaya çalışıyoruz.
İlginç bilgileri seven iki arkadaş olarak açtığımız blogumuzu ziyaret etmenizi bekliyoruz.
Site:
http://malumatfurus.net/
Örnek içerikler
http://malumatfurus.net/
girişimci • tasarımcı • blogger | www.omerfarukbal.com | starters.agency • sayborg.net • tamekran.co
ttw
...
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
B** H**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Hocam çok farklı ve başarılı bir proje olarak gördüm. Tebrik ediyorum ama birkaç önerim olacak. Birincisi, rastgele butonuyla sayfa açınca sayfayı aşağıya doğru kaydırmadan içeriği tam göremiyoruz. Yani sayfa geldiği anda yukarı aşağı oynatmak zorunda kalmadan bilgiyi okuyup ardından fareyi bile oynatmadan yine rastgele butonuna basabilirsek daha güzel olacaktır. İkinci önerim anasayfada tüm bilgileri göstermek yerine bir seçkin içerik ya da günün seçkin maddesi gibi bir bölüm hazırlayabilirsiniz.
Bir de uyarım var. Nepal bayrağı için dikdörtgen olmayan tek bayrak demişsiniz. Ancak bilgi yanlışlığı var. Örneğin İsviçre bayrağı karedir. Teknik olarak kare de bir dikdörtgendir ama direkt o şekilde ifade edince yanlış anlaşılabiliyor.
Kendimce yorumumu belirttim hocam. Genel olarak güzel bir proje olmuş. Umarım istediğiniz kitleye ulaşırsınız.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Starters' Agency
-
-
Ad Soyad
Ö** B**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
Yorumunuz için çok teşekkürler. Rastgele butonu ile ilgili önerinizi dikkate alacağız. Dediğiniz şekilde olunca daha hızlı ve verimli olur. İkinci öneriniz için de teşekkürler ama site tamamiyle minimal ve takipçilerin içeriğe doğrudan ulaşmasına yönelik hazırlandığı için bu hali daha iyi gibi şuanlık.
Uyarınız içinse; kendiniz de belirtmişsiniz hocam, kare de bir dikdörtgendir. Yazarken ben de düşündüm karışır mı diye. Bu yüzden dötgen yazmayı düşündüm ancak o şekilde daha yanlış bir ifade oluyor. Tüm bayraklar dik bir dörtgendir çünkü.
Yorumunuz için tekrar teşekkürler. Her zaman bekleriz.
ttw adlı üyeden alıntı
Hocam çok farklı ve başarılı bir proje olarak gördüm. Tebrik ediyorum ama birkaç önerim olacak. Birincisi, rastgele butonuyla sayfa açınca sayfayı aşağıya doğru kaydırmadan içeriği tam göremiyoruz. Yani sayfa geldiği anda yukarı aşağı oynatmak zorunda kalmadan bilgiyi okuyup ardından fareyi bile oynatmadan yine rastgele butonuna basabilirsek daha güzel olacaktır. İkinci önerim anasayfada tüm bilgileri göstermek yerine bir seçkin içerik ya da günün seçkin maddesi gibi bir bölüm hazırlayabilirsiniz.
Bir de uyarım var. Nepal bayrağı için dikdörtgen olmayan tek bayrak demişsiniz. Ancak bilgi yanlışlığı var. Örneğin İsviçre bayrağı karedir. Teknik olarak kare de bir dikdörtgendir ama direkt o şekilde ifade edince yanlış anlaşılabiliyor.
Kendimce yorumumu belirttim hocam. Genel olarak güzel bir proje olmuş. Umarım istediğiniz kitleye ulaşırsınız.
girişimci • tasarımcı • blogger | www.omerfarukbal.com | starters.agency • sayborg.net • tamekran.co