Ilk gunum o yuzden r10dan bi ara satin aldigim hit kazanma taktigini sizler icinde paylasiyorum, daha once kendi blogumda yer vermistim, hayrini gorun arkadaslar: https://kuaza.com/internet-dunyasi/hit-kazanma-taktikleri/is-bulma-sitelerine-bedava-ilan-ekleyerek-yabanci-hit-kazanin


Yabancı sitesi olan webmaster arkadaşlar çok basit bir kaç yöntem ile kolayca sitelerine bedava günlük 400-500 tekil yabancı ziyaretçi çekebilirler. Taktik çok basit, yabancı freelancer sitelerine ilan ekleyerek sitenize basit bir kaç dakikada hit çekebilirsiniz.

Bildiğiniz gibi dünyanın en ünlü iş bulma siteleri aşağıdaki 5 sitedir.

  • – freelancer.com

  • – fiverr.com

  • – guru.com (bu site biraz hassas)

  • – upwork.com

  • – peopleperhour.com



Bu sitelere üye olmadan önce ayrı bir email açın, bu iş için kullanmak üzere ve bütün sitelere üye olup, mailinizi onaylayın. Sonrasında sitelere giriş yaparak iş ilanı açıyorsunuz, bu kadar.

Örnek açabileceğiniz bir ilan metni:
hello, i am looking for a php expert for my web site : xxx.com (Buraya site adınızı yazıyorsunuz www olmadan)
He will do some changes at my website. İt iş simple work.
Please send me your offers. Thank you.

Anlamı: Web sitem için php uzmanı arıyorum. Yapılacak iş kolaydırLutfen tekliflerinizi yollayınız. Teşekkürler

İlan açarken hayal gücünüzü kullanın arkadaşlar, farklı konular yaratabilirsiniz, örneğin: Sitem için seo uzmanı arıyorum, siteme seo analizi yapacak uzman arıyorum, sosyal medya uzmanı arıyorum, banner yaptıracağım, wordpress uzmanı arıyorum

Günlük oluşturacağınız ilanları, yukarıdaki 5 ilan sitesinede girebilirsiniz, hergün farklı bir konu oluşturup, göze batmadan ilerlemenizi tavsiye ederim. Bu şekilde sitelerden banlanma ihtimalinizde düşecektir. Olurda banlanma durumu olursa da mail ve ip adresinizi değiştirip tekrar deneyebilirsiniz.

Verdiğim 5 ilan sitesinde ilanın onaylanması genelde 1-2 saati buluyor ancak freelancer.com sitesinde ilanınız anında yayınlanmaya başlıyor. En iyisi ve yüksek sonucu almak isterseniz freelancer.com sitesine günde 5 ‘e yakın ilan girebilirsiniz, ancak bu ilanların birbirine benzememesi lazım, farklı konular seçebilirsiniz. Tek ortak tarafı her ilanın içerisine site linkinizi eklemeniz gerekiyor, böylece insanlar kontrol etmek için sitenize girecek ve size hit kazandıracak.

Bu çalışma ile günlük 300-400 tekil yabancı hit kazanabilirsiniz, bu taktiği geliştirmek ve uygulamak sizin hayal gücünüze kalmış.

Örnek 5 farklı konuda ilan oluşturup, açıklamaya site adresinizide yazarak günlük çalışmalarınızı freelancer sitesi üzerinden yapabilirsiniz, diğer sitelere günde tek içerik girmeniz yeterli olacaktır.

Örnek olması için ayrı olarak konular:

  • Logo tasarımcısı arıyorum

  • Sosyal medya uzmanı arıyorum

  • Php programcısı arıyorum

  • Makale yazarı arıyorum

  • Grafik arıyorum



Bazı siteler 5 ilandan sonra sizden kredi kartınızı isteyebilir, bu durumda yeni mail ile yeniden üyelik oluşturup devam etmeniz yeterli olacaktır.