-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / K
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
H** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Arkadaşlar ingilizce masaj sitesi açtım yabancı ziyaretçi nasıl gelebilirim önerilerinizi bekliyorum
www.therapymassage.site
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / K
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
H** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Güzel yazınız için teşekkür ederim fakat facebook açtım orda paylaşım yaptım diye facebook spam olarak algılayıp face adreslerimi kapattırdı acaba bunun nedeni ne olabilir buna nasıl bi çözüm bulablirim 2. Birşey daha sormak istiyorum farklı bi sitem daha var eğitim sitesi tabi bunun konumu çok iyi. Ziyaretçim fazla 2500 yazım var ve hemen hemen bütün başlıkşarda 1. Ve 2. Sayfadaym ama bazen örneğin 2 yazı paylaşmışım matemetin yazılı soruları ve türlçe yazılı soruları ben türkçe yazılı sorularını yazıyorum ama matematik sıralamada çıkıyor ikisife index almış hatta ilk bi kaç gün ikiside sıralamada ama türkçe yazınca matemaatik sıralamada çıkıypr matematik yazınca farklı bi yazım çıkıypr bunun nedeni ne olabilir acaba
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
O** Ö**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Rica ederim, facebook 'un paylaştığınız postları spam olarak algılamasına tavsiyem, günde 2-3 post paylaşmanız olacaktır.
İndex problemi için ise Wordpress kullanıyorsanız Google XML Sitemaps eklentisini websitenize kurun ve bunun ardından websitenizi Google Search Console 'a kaydedin ve kaydettikten sonra Google Search Console 'da Dizin>Site Haritaları bölümünü "https://www.sitenizinadı.com/sitemap.xml" olarak doldurun. Bu işlem Google ' ın websitenizi düzgün bir şekilde indexlemesini sağlayacak.
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / K
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
H** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Şuan yeoast seo kullanıyorum otomatik olarak haritayı oluşturuyor consolada kayıtlıym yinede bu dediğin ekşwntiyi kurmalımıyım
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
O** Ö**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Yoast Seo eklentiside iyi fakat Google XML Sitemap eklentisini kurmanızı öneririm.