Inmyholiday sanal gerçeklik (VR) uyumlu, 360 derece bakış açısına sahip fotoğraf ve video içerik üretimini odak noktasına yerleştirerek, Türkiye’nin tüm tarihi, kültürel ve turistik yerlerin çekimlerini gerçekleştirerek, bu fotoğraf ve videoları hem kendi platformundan yayınlama hemde 16 ayrı sosyal medya kanalından paylaşımlarda bulunma yöntemi ile global çapta bir pazarlama stratejisi yürüten tanıtım platformudur.

İşletmeler ve kullanıcıların iletişim kurabildikleri, işletmelerin müşterileri için belirli çevirimiçi hizmetleri platform üzerinden kolaylıkla gerçekleştirebildikleri, çok dil seçeneği ile bir çok farklı dilde, farklı ülkeden insanların rahatlıkla kullanabileceği bir platformdur.

İşletmenizi Sanal Gerçekliğe Taşıyın!
Tarihi ve turistik alanları görmek, dünyanın neresinde olursa olsun işletmelerin içerisinde dilediğince gezinmek, tur ve etkinliklerde o ana dahilmiş gibi bilgilenmek, inmyholiday VR 360 video içerikleri ile mümkün hale gelmektedir. Sanal Gerçeklik teknolojisi ile tesisinizin tanıtımını gerçekleştirmek, etkili bir pazarlama sunmaktadır. Yapılacak olan video içeriğini resmi websitenizde ve sosyal medya hesaplarınızda yayınlayabilir, fuar ve benzeri organizasyonlarınızda video içeriklerini sergileyebilirsiniz.

Youtube tanıtım video'muz.

Türkiye ve Türkiye Turizm'i için desteklerinizi bekliyoruz.