netbozum
tr.link

İnşaat Ofis - İnşaat Mühendisliği Paylaşım

3 Mesajlar 658 Okunma
Toplam 3 mesaj ve 658 görüntüleme
acebozum
tr.link

bgb bgb WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 21.05.2017
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek Yüksek İnşaat Mühendisi
  • Konum Kocaeli
  • Ad Soyad T** U**
  • Mesajlar 149
  • Beğeniler 3 / 7
  • Ticaret 1, (%100)
İnşaat sektörüne farklı bir bakış açısıyla bakan, teknoloji ile uyumlu ve bütün mühendislik alanlarının faydalı kullanım sağlayabileceği eğitim videoları barındıran, bunların yanında piyasa ihtiyacınızı karşılayabilecek hesaplama ve analiz uygulamaları geliştiren web sitemiz her geçen gün büyümeye devam ediyor.

İnşaat Ofis

wmaraci
reklam

mustafaemir123 mustafaemir123 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 23.05.2017
  • Yaş/Cinsiyet 42 / E
  • Meslek Tüccar
  • Konum Manisa
  • Ad Soyad M** C**
  • Mesajlar 77
  • Beğeniler 9 / 24
  • Ticaret 0, (%0)
Konuların altındaki yazılar çok silinik gibi .Biraz daha belirginleştirirsen iyi olur diye düşünüyorum.Gözü oldukça yoruyor.Genel anlamda güzel bir site olmuş Elinize sağlık.Teknolojiye verdiğiniz önem sitenizden de gayet rahat görünüyor

Coşar Zeytincilik
Egeden dünyaya uzanan dost sıcaklığı
http://www.cosarzeytincilik.com

bgb bgb WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 21.05.2017
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek Yüksek İnşaat Mühendisi
  • Konum Kocaeli
  • Ad Soyad T** U**
  • Mesajlar 149
  • Beğeniler 3 / 7
  • Ticaret 1, (%100)
Konuların altındaki yazılar çok silinik gibi .Biraz daha belirginleştirirsen iyi olur diye düşünüyorum.Gözü oldukça yoruyor.Genel anlamda güzel bir site olmuş Elinize sağlık.Teknolojiye verdiğiniz önem sitenizden de gayet rahat görünüyor

Öncelikle ilgilenip tavsiye verdiğin için teşekkürler.

Ana sayfadaki yazılar gerçekten de öyle. Ancak yazı içine girildiğinde daha net görünüyor. Zaten ana sayfadan çok hit almıyorum. Genelde tekil yazılara geliyor ziyaretçiler o yüzden tema ile oynama gereği duymadım. Hem belki de ana sayfaya gelen ziyaretçilerin yazının içeriğine gitmesini tetikleyici bir şey de olabilir bu.

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al