Miosedia iskandinav tasarımlarını mekanlarınıza taşımak için harika fırsatlar sunar. Örneğin Eames sandalye, HAY sandalye, Master sandalye, Tolix sandalye gibi dünyaca ünlü plastik sandalye modellerini incelemek için sitemizi ziyaret edebilirsiniz. Mio Sedia, İtalyan zerafetini evlerinize taşımak için internette hizmet veren sanal bir showroomdur. Buradan dilediğiniz tüm sandalye modellerini bir tuşla mekanlarınıza taşımanız için yaratılmış yenilikçi sanal showroom mağazasıdır.



Mio Sedia, İtalyanca benim sandalyem anlamına gelmektedir. Tüm dünyaca, tartışmasız bir şekilde kabul görmüş İtalyan şıklığının sandalye ile buluşmasıdır. Kaliteyi, şıklığı ve zerafeti birleştiren, bu birleşimi en yüksek kalite, en doğru fiyat ile sizlere sunan Mio Sedia 2018 yılında Türkiye pazarına girmiş bulunmaktadır. Daha önce Avrupa'da iç mimarlık alanlarında hizmet veren kuruluşumuz, Türkiye'de online sandalye pazarındaki yetersizliği farkedip sizlere en iyi hizmeti verebilmek için varolan Mio Sedia, tamamı ile kendini modern ve dijital dünayaya entegre etmiş, zamanın değerini farkeden ve ihtiyaçlara hızlı ve çözüm odaklı cevap vermeyi görev edinmiştir.



Mio Sedia dijital bir showroom olduğu için fiziksel bir mağazası bulunmamaktır. Bunun sebebi, mağazaların nereye açılırsa açılsın, müşterisi ile arasında oluşacak mesafeyi öngörmüş ve bunu ortadan kaldırmayı amaçlamıştır. Mio Sedia bir sanal showroom ile müşterisine bir tık uzaklıkta olmayı çağın gerekliliği olarak görmüştür.

Ayrıca fiziksel mağazanın beraberinde getireceği masraflardan kurtulup, bu masraflar yerine müşterisine uygun ve kaliteli sandalye satmayı hedeflemiştir.