INSTANOME NEDIR ?
Instagram'da otomatik paylaşım, sizin yerinize yönettiğiniz sayfalara belirttiğiniz tarih ve saatlerde istediğiniz gönderi veya hikaye paylaşımı yapmaya yardımcı olan bir sistemdir. Ayrıca birden fazla sayfanın yönetimi için avantaj sağlar.


OTOMATIK PAYLAŞIM SISTEMININ AVANTAJI NEDIR ?
Otomatik paylaşım sistemini kullanarak gündelik hayatınızdan zaman kaybı yaşamadan sayfalarınızı yönetebilirsiniz. Bir haftalık paylaşım programınızı hazırlayıp geriye yaslanın instagram otomatik paylaşım sistemi sizin yerinize sayfanızda gönderileri yayınlasın. 3. parti olarak dağıtılan paylaşım programları ile kıyaslandığında her hangi bir kurulum gerektirmez. Paylaşım yaparken bilgisayarınızın açık olması gerekmez. Lisans ücreti istemez. Her yerden erişilebilir.İstediğiniz zaman paylaşım planınızı hazırlayabilirsiiz. %99 Uptime garantisi ve 7/24 paylaşım ve erişim imkanı sunar.


OTOMATIK PAYLAŞIM NE KADAR GÜVENLI ?
Eklenen her Instagram hesabı ve paylaşım bilgilerinin tamamı veritabanı üzerinde MD5,SHA1 ve RC5 şifrelemesi ile saklanır. Sistem yöneticileri dahil hiçbir kullanıcı tarafından bu bilgiler görüntülemez ve başka bir amaçla kullanılamaz. Instagram hesaplarına bağlantı sağlanırken resmi Instagram OAuth 2.0 Protocol'ü kullanılmıştır.Bu yüzden sisteme kayıt olan kullanıcılar tıpkı Instagram hesaplarındaki gibi güvende kalırlar.


TEMEL ÖZELLIKLER NELERDIR ?
Otomatik Paylaşım Sistemi Instagram sayfa yöneticilerinin tüm ihtiyaçlarını karşılamak üzere geliştirilmiştir ve geliştirilmeye devam etmektedir.

Başlıca Özellikler Şöyledir

  • Fotoğraf, Video ve Hikaye Paylaşma

  • Gönderi içeriği girme,hashtag ve emoji ekleme

  • Gönderileri ileri bir tarih ve saate zamanlama

  • Birden fazla Instagram hesabını yönetme aynı anda tüm hesaplarda paylaşım yapma

  • Gönderileri kaydetme

  • Gönderileri istatistikleri




WM Aracına Özel, InstaNome'da 14 Günlük Ücretsiz Sürümü Denemek İçin Hemen Kaydolun !