Sosyal Medyada Instagram

Günümüzde sosyal medya kullanmayan yok diyebiliriz. Twitter, Facebook, Instagram veya Tumblr mı? Çocukluklarında bırakın sosyal medyayı bilgisayar bile olmayan anne babalarımız bu sıralar komik videolar paylaşır oldu. Yani diyeceğimiz o ki sosyal medya herkesi etkisi altına aldı, her 3 kişiden 2’si sosyal medya kullanır olmuş durumda. Hal böyle olunca sosyal medya kullanımının da değeri bir hayli artmış bulunmakta.

Sosyal medya kullanımının bu kadar fazla olmasıyla birlikte bu sektörden para kazanmak isteyen kişi sayısı da hızla arttı. Hatta sadece para kazanmak amaçlı kullananlar bile mevcut. Tüm sosyal ağlardaki profillerinizden para kazanabilirsiniz kısa kısa örnek vermek gerekirse,

Tumblr: Ücret ile anahtar kelime backlik sağlayabilirsiniz.
Faccebook: Aktif bulunan sayfalarınızı satabilir veya reklam yayını yapabilirsiniz.
Twitter: Sponsor veya viral tweetler ile gelir elde edebilirsiniz.

Tabi bunlar kısa örnekler lakin sadece profilleriniz ile yapabileceğiniz iki şey var, reklam yayını veya backlink paylaşım.

Sosyal Medya Panel

Bunun haricinde Twitter, Instagram veya Facebook panelleri ile ek gelir sağlayabilirsiniz. Paneller ile nasıl para kazanılır bir bilginiz yok ise şimdi aşağıdaki yazıyı dikkatlice okuyun.

Paneller genel olarak beğeni ve takip işlemi yapmaktadır. Twitter paneli ile favori Instagram paneli ile beğeni arttıra bilirsiniz. Bu paneller otomatik veya manuel çalışmaktadır. Instagram piyasası Twitter oranla çok daha iyidir ve size kazancı çok daha fazla olur.

Öyle ki sistemi oturttuğunuz vakitte aylık kazancınız ortalama 2.000 liraya kadar çıkabilir. Tabi bu birden olacak bir şey değildir. Müşteri edinme evreleri ve tanıtımlar, reklamlar ile belirli kitleye ulaşılması şart.

Instagram Paneline sahip olun

Bu panellere çeşitli yollar ile sahip olabilirsiniz. İlk olarak kirala yöntemini biraz anlatayım. Kiralama yönteminde ödemeler haftalık veya aylık olarak gerçekleşmektedir. Bu panellerin ortak özelliklerini saymak gerekirse.

Kiralık panellerde sadece beğeni yapabileceğiniz bir alan ve sağlayıcının verdiği 1 veya 2 adet otomatik beğeni hizmeti ile istediğiniz hesabı ekleme.

Bu panellerde beğeni miktarınız değişiklik göstermektedir.. Örneğin 3000 beğeni atan bir panelin aylık kiralama ücreti en az 400tl’dir. Panel ile sınırsız bir şekilde istediğiniz fotoğraflara beğeni işlemi yaptırabilirsiniz.




Panel scripti ile Kiralamadan panel sahibi olun



Panel sahibi olmak için ikinci yöntemimiz ise script satın almaktır. Diğerinden bazı farkları sadece bir defa ödeme yaparsınız ve ardından bir daha panel için aylık bir ücret ödemezsiniz. Script satın aldığınız da ilk kurulumda içerisinde sıfır üye olacaktır tabi isterseniz çeşitli yerlerden üye temin edebilirsiniz.

Scriptlerin genel özelliklerine bakmak gerekirse,

beğeni, takipçi, yorum işlemleri
panele kullanıcı adı ve şifre ile toplu üye ekleme ve otomatik beğeni / yorum

işlemleri ön plana çıkmaktadır. Bu özellikler ile satış yapmak ve hizmet sunmak çok kolay.

Eğer bir panele sahip olmak istiyorsanız buyrun, instagram takipçi scripti

Kiralama ve script arasında kaldıysanız size güzel bir öneride bulunayım eğer uzun vadeli bir iş yapacaksanız script alın, 2-3 ay için kesinlikle script alımına değmez.



Kendi profiliniz için günlük beğeni ve takipçi arttırmak mı istiyorsunuz?

Genel olarak takipçi ve beğeni arttırması yapmak için çeşitli siteler bulunmaktadır. Aslında 100’lerce site var lakin bunların bir çoğu çalışmamaktadır. Bunun sebebi ise Instagram’ın sürekli yeni güncellemeler yayınlamasıdır. Instagram yayınladığı güncellemeler ile bu sitelerin yapısını bozmaktadır. Tabi bu siteler arasında bozulmayan kaliteli siteler de bulunmaktadır. Bu sitelerin bozulmama sebebi orijinal yazılım kullanmalarıdır ve orijinal yazılım Instagram hesaplarınız için çok daha faydalıdır.

En sevilen beğeni hilesi Instager

Instager yaklaşık 5 aydır bu kategoride hizmet vermesine rağmen hali hazırda bir kullanıcı kitlesi oluşmuştur. Instager ile popüler olan 100’lerce kullanıcı bulunmaktadır..

Instager’in diğer sitelere nazaran belirgin özelliklerinden biri de kredi sisteminin doğru çalışmasıdır. Şuan kullandığımız bir çok site yeterli sayıda kredi vermemektedir. Kredi sistemleri bozuk olan sitelerde beğeni işlemi sürekli hatalı olmaktadır ve 3-5 beğeni göndermektedir. Oysa Instager ile 100-50 beğeni kasmak çok kolaydır. Aynı şekilde kredileriniz ile takipçi hilesi yapabilirsiniz…

kaynak. instager.net