İnstagram takipçi artırma instagramı instagram yapan etkenlerden bir tanesi. İnstagram da takipçi nasıl artırılır bunun hakkında sizlere bilgiler vermek beni mutlu edecektir.

İnstagram Takipçi Artırma Yolları
İnstagram takipçi artırma yollarına başlamadan önce sizlere kısaca şundan bahsetmek istiyorum. İnstagram da istediğin bir aktif hesap zaman, sabır ve emek ile olacak bir iştir. Daha fazla uzatmadan…

İnstagram takipçilerini artırmak için en basit örneklerden bahsedip yeni takipçi artırma yöntemlerine göre sıra ile gideceğiz.

İnstagram da insanları takip ederek.
İnstagram da insanların fotoğrafını beğenerek.
İnstagram da yorum yaparak .
İnstagram aktiflik ve doğru hikaye paylaşımı.
İnstagram reklam.
İnstagram içerikleri.
İnstagram 3. parti uygulama ve siteler.
İnstagram etiket kullanımı.
İnstagram keşfet bölümüne çıkarak.
Facebook ve diğer platformlardan paylaşım yaparak.
İnstagram Takibe Takip Yaparak
İnstagram da takipbe takip yaparak çok fazla takipçi artırabilir ve kitle artırabilirsiniz. İnstagram da fazla beğeni alan fotoğraflarının beğenenler kısmına girerek takibe takip yapabilirsiniz. Yalnız bunu aralıklı zamanlarda max 10 kişiyi takip ederek yapınız ki takip engeli yemeyin. İnstagram da en hızlı ve en kolay bu şekilde takipçi artırabilirsin.
İnstagram Fotoğraflarını Beğenerek
Nasıl siz fotoğrafları beğenenleri takip ediyorsanız sizi de takip edecek insanların olmasını istiyorsanız ana sayfanızda takip ettiğiniz insanların fotoğraflarını anlık olarak beğendiğiniz sürece sizleri takip edenler olacaktır.

İnstagram Mizah yada Diğer Sayfaların Gönderilerine Yorum Atarak
Ünlü yada etkileşimi fazla olan sayfaların gönderilerine yorum atarak çok daha fazla takipçi kazanabilirsiniz. Sizler gibi takipçi kasmak isteyen insanlar aktif ve beğeni yorum yapan kullanıcıları sever ve takip edeler, sizde yorum yapanları takip edebilirsiniz.

İnstagram Aktif Kullanıcı Olmak
İnstagram da aktif kullanıcı olmak derken instagramınızı açın öyle boş yere dursundan bahsetmiyorum. Ne kadar çok beğeni ve hikayeleri izlerseniz o kadar fazla sizde beğeni alır ve izlenirsiniz. İnstagram da dikkat çekmek önemlidir, elinizden geldiği kadar aktif ve anlık olmaya çalışın.

İnstagram Doğru Hikaye Paylaşımı
İnstagram da hikayelerinizi keşfet kısmına düşürebilirsiniz. İnstagram etiketlerini kullanarak hikayelerinize ekleyip gözükmeyecek kadar küçültün. Etiketler sayesinde daha fazla insan görecek ve zamanla takip edenler artacaktır. Günde minumum 10 hikaye atmanızda sizler için fayda var.

İnstagram’da Sponsorlu Reklam Yaparak
İnstagram da çok küçük bütçeler ile reklam yaparak instagram takipçi artırma işlemlerinizi hızlandırabilirsiniz. Günde minumum 5 tl harcayarak az da olsa takipçilerini artırabilirsiniz. Denemekten zarar gelmez.

İnstagram İçerik Paylaşımı
İnstagram da özgün ve kaliteli içerik paylaşımı instagram kullanıcıları tarafından en çok sevilen, beğenilen ve ilgi gören instagramın sevilen özeliklerinden biridir. Doğru zamanda etiketler ile paylaşacağınız içerikler sizlere çok fazla takipçi getirecektir. Emek vererek kendi içerikleriniz üretebilir ve kısa zamanda hızlı bir şekilde yayılabilirsiniz.

İnstagram Takipçi Hilesi
İnstagram takipçi hilesi yaparak instagram takipçi sayınızı bot kullanıcılar ile artırabilirsiniz. İnstagram da bir çok kişinin şuanda bu şekilde takipçi artırması normal hale gelmiş durumda. Hatta büyük sanatçı, sporcular bile bu işlemleri rekabete haline getirmiş durumdadır. Yanız çok da fazla abartmayın instagram hesabınız kapanabilir.

İnstagram Takipçi Uygulaması
İnstagram da yukarıda belirtiğim tüm işlemleri sizler yerine yapan ücretsiz uygulamalar bulunmakta. Otomatik takip eden, beğenen, yorum yapan, mesaj atan ve unfollow yapan ücretsiz uygulamalar bulunmakta. Sitemizde de bir adet bu konu ile ilgili bir yazımız var.

İnstagram Otomatik Takip Yapma Uygulaması / Ücretsiz

İnstagram Etiket Kullanımı
İnstagram da etiket kullanımına dikkat etmeli ve popüler etiketleri seçmelisiniz. Buraya tıklayınız ve size uygun etiketi bulunuz.

İnstagram da etiket yazarken en popüler ve en etkili etiketleri yazmalısınız. 13 adet etiket kullanmalısın fazlasını kullanman senin için iyi olmayacaktır. Etiket engeli yiyebilirsiniz. İnstagram da etiketler sizleri takip etmeyen ama o konu ile ilgisi olan insanların sizlerin gönderileri görmesine yardımcı olur bu sayede daha fazla etkileşim alarak instagram keşfet bölümü kısmına çıkarsınız.

İnstagram Keşfet Bölümüne Çıkarak Takipçi Artırma
İnstagram keşfet bölümüne çıkarak takipçilerini ve beğenileri hızlı bir şekilde artırabilirsiniz. İnstagram da keşfet bölümüne çıkmak için ana sayfanızdan, gelen beğeni ve izlenmelerden, konum, etiketler kısmından gelecek olan anlık etkileşimi ile sizleri takip etmeyen binlerce insan sizlerin gönderisini görecektir.

İnstagram Keşfet bölümüne nasıl çıkılır ?

İnstagram Adresinizi Diğer Platformlarda Paylaşarak
İnstagram da takipçilerini artırmak için dış etkenleri de kullanabilirsiniz. İnstagram için facebook da açılmış olan gruplar yada bir youtube kanalı açarak instagram içeriklerini paylaşarak özellikle bu aralar popüler olan pinterest uygulamasını kullanarak takipçi artırabilirsiniz.

https://instagramyardim.com