Merhaba,
Size instagramdan para kazanmak ile ilgili tüm bilgileri bulabileceğiniz sitemden bahsetmek istiyorum. Daha doğrusu son yazdığım yazıdan bahsetmek desem daha doğru olacak herhalde.

Son zamanlarda sosyal medyanın gelişmesi ile para kazanmak ciddi anlamda kolaylaştır diyebilirim. Eskiden herkesin bir sitesi olması gerekiyordu. Hatta bu site tek başına yeterli olmuyor illa sitenin hit çekmesi de gerekiyordu. Hit çeken sitelerinde tek çözümü Google Adsense reklamları oluyordu. Şimdi işler değişti ve artık sadece blog ile değil sosyal medya ile insanlar para kazanmaya başladılar.

Özellikle instagram bu konuda ciddi bir hız kazandı diyebilirim. Youtuberların sektörü işgal ettiğini düşünürsek artık sosyal medya üzerinden kazananlara instagram kullanıcılarıda eklendi. İnstagramdan para kazanmak konusunda ciddi bir ivme kazanıldı diyebilirim.

Özellikle ünlülerin bu işe girmesi olayı farklı bir boyuta taşıdı. Bazı ünlüler insatgram hesaplarındaki paylaşımlarla geçimini sağlıyorlar diyebilirim. Örnek isteyenler buyursun:



Gördüğünüz gibi olay farklı boyutlarda diyebilirim size.

İnstagramdan para kazanmak konusunda çok detaylı bir anlatımı yazımda bulabilirsiniz: https://www.blogacmak.com/instagramdan-para-kazanmak/