Roll Form Makinaları

 

Rollform makinaları, üstün kaliteyle ürettiğimiz uzun levhalar halindeki saclara açık, kapalı, dikdörtgen ve benzeri gibi şekiller veren seri üretim makinasıdır. Bu makinalar sayesinde en sağlam ürünleri en uygun fiyatlara üretebilmekteyiz. Önceden makinalara üretimine karar vermiş olduğunuz malzemenin ebatları kayıt edebilirsiniz. Bu sayede en küçük formda kesilecek sacları bile sıfır hatayla tek tek üretebilirsiniz.

 

Makinaların hatasız şekil veren sistemi sayesinde ürünlerin montajlarında herhangi bir aksilik çıkmamaktadır. Seri üretim için makinaları çalıştırdığımızda tüm ürünlerin aynı boyutlarda kesildiğini görebilmekteyiz. Bu sayede makinelerin daha hızlı çalışıyor olmasından dolayı iş gücü yönünden büyük bir tasarruf edilmektedir. Makinalarımızın birçok sistemi olduğu için bu sistemleri yalnızca ihtiyaç duyulduğunda çalıştırabilirsiniz.

 

Roll Form Makinalarının Özellikleri

 

Press bükümle üretilen profil ve köşebentler için rollform makinaları sayesinde en dayanıklı ürünleri üretmekteyiz.  Bu makinalar mekanikel teknolojinin günümüze sağlamış olduğu en kaliteli makinelerdir. Bu makineleri diğer seri üretim makinelerinden ayıran bazı özellikleri vardır.

Bilgisayara bağlı tasarımları olmasından kaynaklı maximum potansiyelle ve ürünlerdeki kusurları fark edip onararak çalışması

Roll form makineleri oldukça hızlı şekil verdiği için üretim hacmi yüksek makinalardandır.

Esnekliği olmayan malzemeleri bile kırmadan kolaylıkla şekil verebilen makinalardır.

Üretim esnasında malzemelerin yüzeylerini pürüzsüz şekilde bırakmaktadır.

Bazı makina tiplerinde ise kaynak yapma ve lazerle kesme özelliği vardır.

 

Roll Form Makina Çeşitleri

 

Rollform makina çeşitleri sayesinde hemen hemen tüm sektörlere ürün imalatı yapmaktayız. Bu sebeple makine çeşitleri bahsedilen ürünleri üretebilmek adına çoğaltılmıştır. Her makinanın sahip olduğu avantajlar farklıdır. Ayrıca her makinanın kullanım alanı da farklıdır. Aslında üretilen malzeme aynı olsa bile bu makinalar boy, en şekil ve dayanıklılık gibi özellikleri için farklı zamanlarda kullanılmaktadır. Sektördeki en güvenilir ve en kaliteli ürünlerimizi sitemizi ziyaret ederek görebilirsiniz. Bazı popüler ve en çok satan makina çeşitlerinin örnekleriyse; 

Rulo sac açıcı makinaları

Servo sürücü makinaları

Rulo sac dilme hatları

Rulo sac boy kesme hatları

Rollform hatları

Doğrultmalı servo sürücü makinalar

Doğrultma makinaları

M, J ve U Profil Roll Form Makinesi

Alçı köşebent imalat makinesi