Özel Ders Ayağınıza Geldi Özel ders almak isteyenler ve özel ders vermek isteyenler için içerisinde canlı sınıflar ve uzaktan eğitim modüllerini geliştirdik. Özel ders almak isteyen öğrencilerimizi düşünerek kalteli eğitim içerikleri de oluşturduk ve okulsayfam.com adresini hizmetinize sunduk.
1- Canlı Ders ve Sohbet Canlı ders sistemi ile kamera yardımıyla anında görüntülü iletişim sağlanmaktadır. Sisteme ilave edilen sohbet modülü ile ders işlerken yazışabileceğiniz bir alan mevcut.
2-Akıllı Tahta Canlı ders sistemi içerisinde akıllı tahta sayesinde ders içerikleri ekrana yansıtılmaktadır. Akıllı tahta araçları ile ders içerikleri üzerinde çizimler, işaretlemeler ve çeşitli düzenlemeler yapılarak interaktif eğitim sağlanması çok kolay.
3-Öğrenci için El Kaldırarak Söz Alma Butonu Öğrenci söz hakkı istemek için özel olarak tasarlanan tuşa basmaktadır. Eğitimci, söz almak isteyen öğrenciye söz hakkı verebilmektedir. Eğitimci, ders huzurunu bozan kişileri dersten atabilmektedir. Bu kişiler, özel dersin o oturumuna katılamazlar.
4-Sınav ve Ödev Modülü Özel ders bölümüne eğitimci tarafından sınav ve ödev eklenebilmektedir. Üstelik sınav ve ödevler için son yapılma tarihi belirlenerek, belirlenen tarihten sonra sınav ya da ödev girişlerine izin verilmemektedir. Sınav ve ödevler için zaman tutarak, öğrencinin sınav ya da ödevi açtığında zamana karşı yarışmasını sağlayabilirsiniz.
5-Zengin İçerik Okulsayfam.Com öğrenci ve öğretmenlerin yararlanması için yüzlerce içerik, döküman ve paylaşım sunar. Öğrenirken eğlenebileceğiniz zengin içerikler bulunmaktadır.
6-İnternetten Özel Ders Rahatlığı Öğretmen ya da öğrenci herhangi bir evde ya da mekanda buluşma gereği hissetmeden, evde çayını içerken bilgisayar başından ders işleyebilmektedir.
7-Daha Fazlası Özel dershane hakkında daha fazla bilgi almak ve sanal sınıfların kullanımı öğrenmek için http://okulsayfam.com adresini ziyaret edebilirsiniz.