11 yıldır bloglar ile ilgilenen ve bu işte profesyonel olmak için uğraşan bir blogger’ım. Bugün size uzun zamandır üzerinde düşündüğüm ve ilk ciddi projem olan paranburada.com ‘u tanıtmak istiyorum. İnternetten para kazanma , blog yazma hakkında ayrıntılı bilgi verme ve makalelerinizi satın alma gibi işler için kullanacağım bu blogu dilediğiniz zaman paranburada.com adresinden ziyaret edebilirsiniz. Dilerseniz sizin için kısaca kullanım amaçlarımı anlatayım.

İnternetten Para kazanma ile ilgili yazılar :


Yıllardır içinde bulunduğum bu piyasada öğrendiklerimi size ayrıntılı bir biçimde anlatmayı hedefliyorum. Dilerseniz Google Play Kitaplar : Kitap yükleyerek para kazanma adlı yazımı okuyabilir ve yorumlayabilirsiniz.

Blog yazma hakkında bilgilendirme :
Blog yazmaya nasıl başlayacağınız, adsense , seo ve Google Analytics hakkında detaylı bilgiler vereceğim. Blogunuzu nasıl üst sıralara taşıyacağınızı anlatacağım. Bunları kaçırmamak için paranburada.com ‘un mail aboneliğine üye olmayı unutmayın!
Makalelerinizi satın alma : Şu an için kapalı!
Henüz bir blogunuz yoksa , yazma işinde gelişmek istiyorsanız veya bu işte çok iyiyseniz bu yeteneğinizi kullanarak para kazanmak istiyorsanız Paran Burada’ya Yazı Yaz adlı sayfamdan şartları öğrenebilir ve benimle iletişime geçebilirsiniz.
Ayrıca ekonomideki dalgalanmaları, ihtiyaç kredilerini ve öğrenciler için günlük / haftalık işleri de blogumda paylaşacağım. Takibe değer gördüyseniz mutlaka bloguma beklerim.
İyi forumlar!