Merhaba Arkadaşlar,
Kendi iş yerimin de içinde bulunduğu İkitelli Organize Sanayi Bölgesi'ne has olmasını planladığım, fakat bölge dışından da üye olacaklara kısıtlı da olsa hizmet vereceğim iosbrehber.net Firma tanıtım sitemi açmış bulunmaktayım. Forumdaki arkadaşlardan ricam, üye olarak işletmelerini kaydetmeleri. Tabiki forum dışından gelecek olan ziyaretçilere de aynı öneride bulunacağım. Sitede üye ve firma sayısı ne kadar fazla olursa aramalardaki bulunulurluk da o kadar fazla olacaktır.
Kullandığım script https://wmaraci.com/forum/uyeler/50709-creatasarim arkadaşımıza ait olan https://wmaraci.com/forum/script-satis/profesyonel-php-firma-rehberi-scripti-subdomain-destekli-242701.html konudaki scripttir.
iosbrehber.net üye olup firmanızı eklediğinizde size ürün ve hizmetlerinizi sergileme imkanı sunmakla beraber resimler ve videolar eklemenize, firmanıza ait haber girişleri yapmanıza, eleman ilanları vermenize olanak tanıyor. Aynı zamanda haritalarda da yerinizi alıyorsunuz.
İkitelli organize sanayi bölgesi firmaları için hazırladığım bu rehber sitesi İkitelli organize sanayi bölgesi firmalarına her zaman ayrıcalıklı olacaktır. Desteğinizi bekliyorum.