Merhaba wmaraci.com üyeleri,

Bir işyerinde işin yürütümü esnasında meydana gelebilecek kazalar ve bu kazaların sonucunda ortaya çıkabilecek sakatlanma, ölüm, meslek hastalıkları ve yaşanan iş kayıpları iş sağlığı ve güvenliğinin çalışma alanını oluşturur. Olası risklerin önlenmesi için gerekli tedbirlerin alınması ve çalışanların daha iyi şartlarda hizmet verebilmesi için yönetmelik gereğince işyerlerinde iş güvenliği uzmanı görevlendirilmesi zorunludur.

 

İş Güvenliği Uzmanı olmak isteyen adaylar bazı istisnalar dışında İSG Kursu almak zorundadırlar.

 

Almış olacağınız İSG kursu; adayları çalışacakları işyerinde sağlık ve güvenliği düzenleyen yasa ve mevzuatla tanıştıracaktır. Ayrıca İSG Kursu içerisinde sektördeki çeşitli roller ve kuruluşlar hakkında bilgi edinebileceksiniz. İSG Kursu görsel olarak zengindir ve ara testler içerir, böylece bilmeniz gerekenleri öğrenip öğrenmediğinizi görebilirsiniz.

 

İSG kursu başarıyla tamamladığınız andan sonra İSG Sınavını başarıyla geçen adaylar Çalışma ve Sosyal Güvenliği Bakanlığı tarafından profesyonel bir sertifika da almış olacaklardır.

 

Geleceğin mesleklerinden biri olarak gösterilen İş Güvenliği Uzmanı olmak isteyen adaylar için harika bir site hazırladık.

 

 

Uzman web tasarımcılarımız tarafından hazırlanan sitemizde kolaylıkla başvuru formlarını doldurabilir ve işinde tecrübeli Eğitim Danışmanlarımızla görüşebilirsiniz.

 

 

14 yıldır eğitim sektöründe 20 binden fazla öğrencimize eğitim vermenin gururunu yaşıyoruz.

Türkiye’nin İsg Kursu olarak çok tercih edilmemizin ve sevilmemizin sebeplerini bilin istedik 

  • Rakiplerimiz hakkında olumsuz konuşmayız. ​
  • Sorunlara değil çözümlere odaklanırız. ​
  • Kaydınızı alana kadar değil, hedefinize ulaşana kadar yanınızdayız.

Site Adı  : İSG AKADEMİ™ | Türkiye'nin İSG KURSU

Site URL: https://isgakademi.com.tr/