site: iskenderunhaber.com
içerik : haber,gazete,basın ve yayın
açılış yılı : 2007
site hakkında bilgi:

Bilgi edinme tüm insanların doğal olarak sahip olduğu hak ve özgürlükler arasında yer almaktadır. Bu özgürlüğü dilediğince rahat bir şekilde kullanılabilir hale getiren sitemiz, kullanıcılarına son dakika haber bilgilerini mümkün olan en hızlı şekilde ulaştırabilmeyi amaçlamaktadır.
Tüm gelişmeleri anında takip edebilmenizi ve yayınladığı konular hakkında güvenilir bilgi edinmenizi sağlayan sitemizi kullanmak oldukça rahattır. Bulunduğunuz her yerden internete girebileceğiniz bir cihaz üzerinden gelişmeleri takip edebilmenizi sağlayan sitemiz sayesinde rahatlıkla her an son dakika haberler videolarını izleyebilmeniz ve konu ile ilgili açıklamaları okuyabilmeniz mümkün olmaktadır. Üstelik bunları gerçekleştirebilmek için herhangi bir ekstra ücret ödemenize de gerek bulunmamaktadır. Ücretsiz ayaklı gazeteniz olarak da nitelendirebileceğiniz internet sitemiz aracılığıyla gündemden ve gelişmelerden uzak kalmadan her bilgiye erişebilmeniz mümkün olmaktadır. Bilgi edinebilmek isteyeceğiniz her konu hakkında size en son gelişmeler hakkında güvenilir bilgiler sunabilmeyi başarabilen sitemizden faydalanabilmeniz tamamen ücretsiz bir şekilde gerçekleştirilmektedir. Ana sayfamız üzerinde yer alan haberler hakkında daha geniş ve ayrıntılı bilgi sahibi olabilmek için sadece sitemiz üzerinde haber üzerine tıklamanız yeterli olacaktır. Açılan sayfada göreceğiniz gibi hem konu ile ilgili daha ayrıntılı bilgi edinebilmeniz mümkün olacaktır hem de diğer takipçilerimiz gibi konu ile ilgili kendi yorumlarınızı yapabilme imkânına sahip olacaksınız.
Güvenilir habercilik ilkesi ile yaşanan gelişmeleri dakikası dakikasına takipçilerine iletmeyi amaç edinen sitemizde gördüğünüz aksaklıkları bizlerle iletişime geçerek iletebilmeniz de mümkün olmaktadır. Özellikle son dakika haber konuları ile ilgili hassas bir çalışma içerisinde olan sitemiz takipçilerinin dilek ve görüşlerine de oldukça önem vermektedir. Sitemiz üzerinden sadece en son gelişmeleri değil daha önceden duyurulmuş geniş bir haber arşivine de erişebilmeniz mümkün olmaktadır.