Kendim özenle açtığım ve elimden geldiğince her türlü destek sunduğum (ek iş veren firmalara email adresini gönderiyorum) web sitemi tanıtmak istiyorum.

Sitemizin adresi: issizlikmaasi.co

Sitemizin içeriği: İşsizlik maaşı hakkında genel bilgiler ve işsiz kalan, iş bulmak isteyenlere ek iş fırsatları sunan bir proje. .co uzantısı bana hoş gelmesi ve .com dan daha değerli olması nedeni ile alınarak, site hayata geçirildi.

Sitemizde bir çok konuda ne tür iş yapacağınız hakkında genel fikirler bulunmakta. En önemlisi hedef kelimemiz olan '' işsizlik maaşı '' hakkında çarpıcı bilgiler sunulması. Wmaraci.com benim için önemli bir webmaster platformu olup, bu bölümde değer verdiğim sitemi tanıtmak istedim ki, sizlerde sitemizdeki eksiklikleri görüp, bizlere haber vermeniz için açıldı.

Ek iş, ek iş ilanları olarak takip ettiğim çarpıcı ve bir o kadar ilginç makaleler eşliğinde insanların ellerinden nelerin gelebileceğini de gözler önüne sermek istedim. Ana hedef kelimemiz ise evde ek iş olmakla beraber, ev ortamında nelerin yapılabileceğini de açıklar.