İstanbulun çeşitli yerlerinde bir dünya kendini falcı ve medyum olarak tanıtan insanlar bulunmaktadır.Fakat fal bakmak ve baktırmanın günahı büyüktür.İnsanlar üstünde negatif etiler bırakır bunların farkına bir süre sonra varabilirsiniz.Bunlar en başta normal ağrılar veya olağan olaylar gibi gelebilir fakat bu şekilde değildir. Fal Dinimizde Caiz Değil Büyününün Her Türlüsü lanetlenmiştir. Büyü Günah olduğu hükmü İçin Kuranı Kerimin Bakara 102. ayetine bakabilirsiniz.

Falı Günah olduğu konusunda Maide Süresi 90.ayetine bakabilirsiniz. Her Geçen gün büyü fal gibi bakımlar işlemler artmaktadır. İstanbul Bakırköy Falcı Büyü gİbi İşlemlerde Kafir cinlerden yardım alınmaktadır. Bakım esnasında fal baktıran kişi üzerinde cin bilgi aldığı için musallat olmaları kaçınılmazdır.

Fal baktırıp Büyü yaptıranlarda

1.Gece sıçramaları

2.Rüyada Kedi Köpek Vahşi hayvanlar görme

3.Karın bölgesinde anlamsız şişkinlik

4.Kısmet kapalılığı

5.Yalnızlık hisseyatı

6.Konuşurken toplumda fazla heyecan boğazın düğümlenmesi sonuçlar görülmektedir.



Bu sonuçlardan kurtulmanızı ve rahatlamanızı sağlıyoruz.Bu tür veya daha değişik şekilde belirtileriniz varsa bizlere iletişim numaralarımızdan veya ofisimizde bire bir şekilde konuşup atlatabilirsiniz.İstanbul Bağcılar Fal Adres Ve telefon bilgileri Aşşağıdaki Gibidir.

İncirli Caddesi Bahçesaray Sokak No:1 Özkaya apt Kat: 3 Posta kodu 34144 Bağcılar / İstanbul

Ofis İrtibat Telefon:

02125700872
05454061586

Mail Adresi: info@salihhoca.net

Bakımlarımızı Telefon ve Ofisimizte Gerçekleştirmekteyiz.

Bakım İçin Randevu Almanızı Önemle Rica ederiz.