İvr Sohbet hattı kiralama kazanç ve bayilik sistemi

Sohbet hattı Reklamcılığı için yeni bir soluğa hazırsanız , Doğru yerde oldugunuzun farkına varacaksanız. Gerek Türkiye gerekse Yurtdışı özel servis numaralarını İvr sistemi hazır olarak talep edebilirsiniz . Bu şekilde extra bir yatırım ve ücretlendirme gibi masraflara maruz kalmaz İvr hazır olarak numaraları kullanabilirsiniz. Sohbet hattı kiralama ve reklamcılığını yaparken en yüksek kazancı almanın tadına varabileceksiniz. Sohbet hattı servislerimizde olan numaraları kısa bir süre içinde Yalnızca Türkiye için değil Farklı ülkeler içinde kullanabileceksiniz.

Sohbet hattı numaralarımızı herhangi taşeron firmalardan almıyoruz. Direkt olarak Numara sağlayıcıları ile iletişime geçerek sizlerinde vermiş olduğu destek ile beraber en iyi ücretlendirmeleri alarak İvr numaralarımda size en yüksek kazancı sunuyoruz.

İvr sohbet hatlarında Sistemimiz üzerinden almış olduğunuz numaralarda kazanç yaparken bilmeniz gereken ipucu Türkiye seçeneği üzerinden talepte bulunduğunuz Telefon Sohbet numaraları Türkiye içierisinde bulunan Gsm firmaları üzerinden aranabilmektedir.

Sohbet hattı kazanç panelinde tüm raporlarınızı anlık olarak görebilirsiniz.

Tüm sosyal medya hesaplarınızdan , Website ve uygularmalarınızdan gelir elde edebilirsiniz . Sohbet hattı başvuru sistemimize katılarak hemen kazanç sağlamaya başlayabilirsiniz.