Mavi Yeşil; İyilik ve Yardımlaşma temelleri üzerine kurulmuş, gönüllülük esasını temel ilke olarak benimseyen bir yapılanmadır. Kar amacı gütmeyen gelirlerinin tamamını yardıma muhtaç kişilere, yardımda bulunarak katkı sağlamak amacıyla kurulmuştur.

AMACIMIZ;

1- Gelişen ve yenilenen dünyada başta insanlar olmak üzere yardıma muhtaç kalmış, tüm canlılara maddi ve manevi destek sağlayarak, huzurlu bir hayat sürdürmelerine imkan sağlamak,

2-Toplumlar arasındaki yardımlaşma ve dayanışma duygusunun kaynaşmasına katkıda bulunarak, insanların iyilik ve yardımseverliğe teşvik etmek.

3-Bu amaçlar kapsamında gerekli olan bilgi ve becerilerin tekamül etmesi için, proje, seminer, kurs gibi faaliyetlerde iş birliği sağlayıp, aktif gönüllülük esasını oluşturmak,

4-Basın Yayın ve bilişim teknolojileri üzerinden tüm yardım faaliyetleri hakkında, insanlara tarafsız bilgiler sunmak ve bu yardım faaliyetlerini desteklemek,

İyilik ve yardımseverlik projelerinin ücretsiz tanıtımını yapmak, sponsor olmak, proje ve kampanyalara destek olabilecek hayırsever kişilerin bu projelerden haberdar olmasını sağlayarak, proje yada kampanyaların hayat bulmasını hızlandırmak. İyilik ve yardımlaşmada hedef kitle ile bağlantı sağlamak,

ÇALIŞMA ALANLARIMIZ HAKKINDA

Belirtilen çalımaları kapsayan ve genellikle İyilik ve yardımseverlik konuları üzerine, Hayvanseverlik kişiler ve kurumlar, bağış ve bağış sistemleri hakkında araştırma ve bilgilendirme çalışmaları Ülkemizdeki sosyal yardımlaşma ve dayanışma vakıflarının çalışmaları ve yürüttüğü kampanya proje yada benzeri yardım faaliyetleri hakkında, kar amacı gütmeyen kurum, kuruluş, şirket veya şahıslar ile ilgili tüm alanlarda çalışma faaliyetlerimiz sürdürülecektir, bunlar hakkında haberler, projeler, kurs veya seminerler, bilgi yada bilinçlendirme çalışmaları kapsamlı bir şekilde yapılacaktır.

Bu amaçlar doğrultusunda kurulan internet site adresimiz aşağıdadır. (Yaklaşık olarak 2 aydır faaliyettedir)

Gerekli gördüğünüz öneri, tavsiye ve desteklerinizi bekliyoruz.

http://mmaviyesil.blogspot.com