Temiz Ev için Adım Adım Kılavuz

Sırlarımızı paylaşmamıza şaşırdı mı?
Temizlemeyi ve eğitmeyi seviyoruz.
Ve biliyoruz ki müşterilerimizin hizmetimizi seviyoruz.
Ayrıca, paylaşım iyidir.

Evinizi verimli ve eksiksiz bir şekilde temizlemek için ev temizlik kontrol listemizi kullanın: izmir temizlik firmaları arasında kaliteli ve güvenilir hizmet veren bir site var https://www.izmirtemizlik.com.tr

Odaya odaya girmeden önce, biraz canlı müzik dinlemek için önce duraklayın.Bu daha iyi. Şimdi dağınıklığı toplayın ve giderken eşyalarını ikinci kez tahmin etmekten çekinmeyin.Ne kadar az sahipseniz, o kadar az ayırmanız, temiz ve toz almanız gerekmiyor: kitapları, dergileri, gazeteleri, DVD'leri, mobilyaları, çocukların büyüttüğü oyuncakları, büyüdüğünüz eski bilgisayarları, dolaplardaki eski kıyafetleri ve ayakkabıları inceleyin… bağış ve geri dönüşüm zamanı geldi mi? Yaklaşan toz alma işine giderken ampulleri ve tavan vantilatörlerini kapatın.

Dolaplardan bahsetmişken,açmaktan korktuğunuz bir şey varsa, en aza indirmek ve organize etmek için zamanınızın korkusuyla yüzleşin.

Mikrofiber bezlerletoz(soldan sağa, yukarıdan aşağıya). Bu alerjenleri düşürür ve evinizdeki hava kalitesini iyileştirir.Paspasların ve süpürgelerin uçlarına bağlanan nemli bezler örümcek ağlarını çıkarmak için harikadır.

Çıtalı panjurlar için ipi bir yolla ve tozla kapatmak için kullanın, sonra diğer yolla kapatın ve tekrarlayın… her seferinde tek bir çıta yapmaya çalışmaktan çok daha etkili ve etkilidir.Kapı çubuklarının, vantilatörlerin, aydınlatma armatürlerinin, resim çerçevelerinin ve evet'in üst kısımlarına vurmayı unutma (tozlanma işini azaltmak için vitrinlerde sakla). Çerçeveli fotoğraflar, TV ekranları ve bilgisayar monitörleri karşısında, çizilmeyi önlemek için pamuklu bezinizde veya mikrofiberinizde cam temizleyici kullanın.

Vakum.Çantanızın / bölmenizin dolu olmadığından emin olun ve doğru ayarları ve ekleri kullanın.Tüm evdeki zeminlere ve döşemeli mobilyalara çarptı.Koltuk minderlerinin altında bulacağınız tüm eksik eşyalara (çoraplar, en sevdiğiniz kalem) hayran kalacaksınız.

Zeminleri süpürme / paspas / muamele (mutfak hariç).Paspaslamak için, odanın en uzak köşesinden başlayın ve tekrar girişe doğru ilerleyin.Her 4 x 4 ayak alanını tamamladıktan sonra paspası yıkayın.

Mobilya tazeleme. Her zaman ve sonra, bazı ahşap mobilyaların iyi bir ağdaya ihtiyacı vardır.



daha detaylı bilgilere buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz...