Araba kullanmak dikkat ve beceri isteyen bir iştir. Öncelik her zaman can güvenliğiniz olduğunu bilerek emniyet kemeri konusunda hassasiyet göstermelisiniz. Pedallara ve direksiyona uzanacak şekilde sağ, sol ayna ve dikiz aynasını görecek şekilde kendinizi ayarlamalısınız.
Sürüş teknikleri ve becerilerinizi geliştirmeniz için İzmir direksiyon dersi almanız gerekiyor. Profesyonel ve Milli Eğitim Bakanlığı onaylı sürücü kursumuz araba kullanmayı öğretmek ile kalmıyor, motor, ilk yardım ve sürüş teknikleri ve Trafik ve Çevresi Bilgisi hakkında size yeterli bilgileri sağlıyor. İzmir özel direksiyon dersi alarak, park etme, otomatik ve ya manuel araç kullanma olarak 2 farklı vitesten ders alma fırsatı sunuyor.

Eğitimde en çok önem verdiğimiz ve hassas olduğumuz nokta öğrenimdir. Derslerimizin verimle geçmesi için kişiye özel şekilde hazırlayarak önce bilginizi ölçüyor ardından hızlandırarak ya da takıldığınız teknikler hakkında çalışma fırsatı sunuyoruz. Direksiyon dersi İzmir, derslerimizi tercih ederek, çok rahat araç kullanabileceksiniz. Panik atak ya da korkunuz varsa yenebilecek, dur kalk eğitimlerimiz ile aracınızı stop ettirmeden rahatlıkla kullanabileceksiniz.


Öğrencilerimizden aldığımız güzel yorumlar ve geri dönüşler sayesinde hizmetimizi ve kalitemizi size daha iyi hizmet verebilmek için gün ve gün arttırmaya devam ediyoruz. Web sitemizden canlın eğitmenlerimizden bize ulaşabilir ve internet sitemizden detaylı bilgi alabilirsiniz.

https://www.izmirdireksiyondersi.com