netbozum
wmaraci reklam

Java Kursu

2 Mesajlar 465 Okunma
Toplam 2 mesaj ve 465 görüntüleme
acebozum
wmaraci reklam

infoc0710 infoc0710 Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 29.10.2015
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek SEO
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad A** K**
  • Mesajlar 1
  • Beğeniler 0 / 0
  • Ticaret 0, (%0)

Veri Akademi
çatısındaki eğitmen, danışman veya yazılım üreticisi olarak çalışmakta olan personelimiz; en güncel bilgi birikimi ile donanmış, ileri seviye alan tecrübesine sahip bilgi teknolojileri uzmanlarından oluşmaktadır.

Takımımız; samimi, ihtiyaçlarınıza özel çözümler sunan, profesyonellikten ödün vermeyen ve takım çalışmasına önem veren bir profile sahiptir.
Düşük riskli ve sonuç odaklı çalışan ekibimiz ile eğitim, danışmanlık ve proje ihtiyaçlarınızda yanınızda bulunmaktayız.

JAVA NEDİR?

Java tarihi öncelikle olarak Sun Microsystems tarafından 1995 yılında pazara sürülen bir programlama dili ve bilgi işlem platformudur. Java yüklemediğinizde açamayacağınız birden fazla uygulama ve web sitesi mevcut ve her geçen gün bu içeriklerin sayısı artıyor. Java hızlı, güvenli ve güvenilirdir. Dizüstü cihazlardan veri depolama merkezlerine, oyun konsollarından bilimsel süper bilgisayarlara, cep telefonlarından Internet'e kadar Java her yerde çalışıyor!

Java Eğitim: Açık kaynaklı yazılım sektörünün en popüler yazılım geliştirme teknolojisi olan Java'yı, derinlemesine ele aldığımız bir eğitim içeriği sunmaktayız.

Platformdan uzak olarak yazılım geliştirme yeteneği destekleyen Java teknolojileri ile masaüstü, web ve mobil uygulamalar tasarlayabilme şansına sahip bulunmaktayız.

Java dili ve ortamı güvenlik uygulamaları, network programlama, çok katmanlı mimariler, istemci/sunucu mimarisinde uygulamalar tasarlamak için son derece elverişli bir tasarıma sahiptir.

İşletim sisteminden bağımsız olarak uygulama üretmeye imkan veren Java platformu ile ilgili olarak en basitden en ileri konulara kadar ince biçimde örnekleriyle ele alıp incelemekteyiz.

Java Kursu:boyunca, katılımcı ihtiyaçlarına göre Eclipse ya da NetBeans geliştirme ortamları üstünde örnekler yapılacaktır.

wmaraci
reklam

omerenes omerenes WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 18.06.2015
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Antalya
  • Ad Soyad Ö** D**
  • Mesajlar 695
  • Beğeniler 93 / 127
  • Ticaret 9, (%100)
Güzel bir şey öğrenmek isteyenler içi ilk baş ücretsiz sandım :) siteye girince bi baktım... :)

Allah hep güzel insanlar çıkarsın karşımıza.
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al