Cevap Yaz Favorilerime Ekle |
Seçenekler | Stil |
|
![]() |
![]() |
![]() Kadınlara özel yaşam rehberi sitesi |
|
||||
|
||||
Kadınlara özel moda, stil, tarz, giyim, aksesuar, bakım, sağlık ve kadın - erkek ilişkileri hakkında öneriler sunan Kadın Sitesi - https://www.kadingibi.com hakkındaki düşüncelerinizi söyler misiniz.
Arkadaşlar tanıtım kurallarına aykırı bir site tanımı yapmışsam lütfen beni bilgilendiriniz hatayı hemen düzeltirim. |
![]() |
![]() |
|
|||
|
|||
logo, tasarım, düzen ve içerik gayet güzel
başarılı bir site olmuş hayırlı olsun |
|
|||
|
|||
Hocam siteniz gayet güzel olmuş,tema ismini öğrenebilir miyim acaba ?
|
|
||||
|
||||
Hocam simdi mantikli bir kac cumle soylemsk istiyorum wm araci geneli erkek toplulugundan olusan bir yapi bu yuzdende ilgilerini cekmez bir konu okuyup cikacak bir cogumuz amaa kadinlarklubu kizlarsoruyor gibi yerlerde tanitirsaniz daha mantikli olur bence ki hit alma olanagi daha fazla olur
|
|
||||
|
||||
hocam çok teşekkürler beğendiğinize çok sevindim
|
|
||||
|
||||
merhaba hocam tema ismi griylove olması lazım baya eski tam ismini hatırlayamadım
|
|
||||
|
||||
Alıntı:
kardeşim ben wm aracının genelde ne topluluğu olduğunu biliyorum sitenin tasarımı hakkında soru sorduk icereğin ne olduğunun bir önemi yok |
|
||||
|
||||
Alıntı:
kardeşim ben wmaracının genelde ne topluluğu olduğunu biliyorum sitenin tasarımı hakkında soru sorduk icereğin ne olduğunun bir önemi yok değerli yorumun için teşekkür ederim. |
|
|||
|
|||
Alıntı:
|
Cevap Yaz Favorilerime Ekle |
![]() |
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 üye ve 1 Ziyaretçi) | |
Seçenekler | |
Stil | |
|