Uzun yıllardır iso kalite eğitim, belge ve danışmanlık hizmeti vermekte olan bir firmayız. Elbette zaman içerisinde gelişen teknoloji danışmanlık ve eğitim konusunu, yazılım bilgimiz ile birleştirerek firmaların kalite bölümlerine destek olmak istedik.

Çünkü sıfırdan bir kalite yönetim sistemini kurmak (örneğin ISO 9001, ISO 14001 veya ISO 45001 gibi) eğer elinizde hazır örnek iso kalite dokümanları yoksa çok sancılı ve zaman alan bir süreç haline dönmektedir.

Bu amaçla özellikle firmaların kalite bölümlerinin örnek bir kalite yönetim sistemi dokümanlarına kolay sahip olması ve standartların istediği ana doküman yapısını kolaylıkla anlayabilmeleri amacıyla adldestek.com web sitesini hayata geçirdik.

İçeriğinde sadece örnek iso dokümanları bulunmuyor. Aynı zamanda online iso 9001 eğitimlerininde kolay ve anlaşılır formatta web sitemizde yer almasını sağladık. Aslında online iso eğitimlerimizi Adldestek.com adresinde sadece iso 9001 dokümanlarının uygulanması için değil diğer yönetim sistemlerinin de kurulması ve uyglanabilmesi amacıyla çekmeye karar vermiştik. Ama bu pandemi nedeniyle bir süreliğine evden çalışmaya geçmek zorunda kalmak ve sektörlerin geleceği konusundaki belirsizlikler online kys eğitimlerimize bir süre ara vermeyi zorunlu halde getirdi.

Bir aksilik olmazsa bir süre sonra normalleşme ile birlikte tekrar kaldığımız yerden online eğitimlerin çekimlerine devam edeceğiz.

Adldestek web sitesinin ana hedefi, ister ISO 9001:2015 isterse ISO 22000:2018 standart ve dokümanları olsun neredeyse hiçbir tecrübe ve bilgisi olmasa bile üyelerine sıfır seviyesinden uzman seviyesine kadar danışmanlık ve destek vermektir. Bu yönüyle ilerleyen dönemler öncelikle örnek kys doküman ve kayıtları (prosedürler, talimatlar, planlar, listeler, görev tanımları vb gibi) sürekli revize edip güncel tutmaktır. Sonrasında eğitim videolarını tamamlamak ve online destek hizmetini (soru cevap formatında) devreye alarak üyelere dijital iso kalite danışmanlık hizmeti vermektir.

Kısa vade için olmasa dahi ekip olarak en azından orta vade içerisinde android ve ios uygulamalarının da hazırlanıp yayına alınmasını planlamaktayız.

Şu an için adldestek.com üzerinde örnek ISO 9001:2015, ISO 14001:2015, ISO 22000:2018, ISO 27001:2013, ISO 45001:2018 dokümanları yayınlanmaktadır. Ayrıca entegre edilmiş yönetim sistem dokümanlarıda sitemizde bulunmaktadır. Bu sistemler web sitemizden tek tek doküman olarak indirilebileceği gibi, proses proses veya zip olarak topluca da indirilme seçenekleriyle kullanımdadır.