Kaliteli Eğitim Sitesi” sloganıyla 2009 yılında yayın hayatına başlayan “Eğitimilk.Com“; özgün ve zengin içeriğiyle, kısa sürede alanındaki hak ettiği yerini almıştır.

İnsan genetik olarak, düne kıyasla değişmeyen bir varlık olmasına rağmen; öğrenmesi, eğitilmesi ile ilgili bilgiler değişmektedir. Durmadan değişen dünyada; her geçen zaman bilgiler güncelliğini yitirmekte, yerini daha yenilerine bırakmaktadır. Günümüzde dumanla, güvercinle bu bilgilere yetişemeyeceğinize göre teknolojinin imkanlarından en üst düzeyde yararlanma ihtiyacı doğmuştur.

Temel amacımız; hızla değişen dünyada, eğitimin ayrılmaz parçaları öğrenci-öğretmen ve ailelere zamana ayak uydurmalarına yardımcı olmak, ihtiyaç duydukları bilgileri daha kısa sürede ve sistematik biçimde elde etmelerini sağlamak, engin bilgi birikimimizi ve deneyimlerimizi, sizlerin de katkılarıyla daha geniş kitlelerle paylaşmak, eğitimin merkeze alındığı bir eğitim platformu oluşturmaktır.

Bizimle iletişime geçmek için; “iletisim@egitimilk.com” mail adresimizi kullanabilir ya da sitemizin ” Eğitimilk.Com İletişim ” sayfasından bizimle irtibata geçebilirsiniz.