Site Adı:Kalp Hırsızı
Site Adresi:www.kalphirsizizle.com
PageRank Değeri:0
Açılış Tarihi:]14.08.2014
Kullanılan Yazılım Dili:Türkçe

Dizi Oyuncuları:

    [*]Mine Tugay (Defne)
    [*]Kenan Ece (Tekin)


Site Açıklaması:



ATV ekranlarının yeni gözde filmi olan Kalp hırsızı Dizisi izleyicileri ile eylül ayının ilk haftasında buluştu. İlk bölümü olan Kalp hırsızı 1. Bölüm izle bağlantısını kullanarak ilk bölümüne ulaşabilirsiniz. İlk bölüm heyecanla beklenirken yayınlandığı zaman çok rağbet görmüştü, ilk bölüm bu kadar çok izlenirken 2. bölüm de heyecanla beklendi. Ardından 2. Bölüm yayınlandı Tabi bu süreç içerisinde dizi izleyenleri Kalp Hırsızı Dizisi'ne hayran kaldı.

Her pazar günü saat 20:00 da ATV ekranlarında Yayınlanan Kalp hırsızı dizisinin Konusu Aşktır. Konuyu kısaca size özet geçeyim,

Tekin'in tarihi eser dükkanı vardır. Ama işin aslı o değildir. Tarihi eserleri çalarak satar ve oradan gelen para ile ihtiyaç sahiplerine verir, Hastahanelere cihazlar alır, Yardıma muhtaç olan yaşlı insanlara, ameliyat için ihtiyaç sahiplerine para verir.

Defne ise Tarihi eser ticareti yapan zengin biridir, Aynı zamanda oğlu bora vardır. Boranın babası terk etmiştir. Defne ise boranın babasının gizli görevde olduğunu söyleyerek onu yıllarca kandırır, Ardından Defne bir Tarihi eser parçası alır.Tekin ise o parçayı ondan almak ister. Evine girer ve oğlu bora onun hırsız olduğunu bilmez annesi defnenin anlattığı babası olarak anlar ve baba der, Annesini çağırmaya giderken Tekin evden çıkar.

Defne Tekini gizli kamerasından takibe alır Tarihi eser dükkanına gider, Kendisini Demet olarak tanıtır ve kılık değiştirir, Çalışmaya başlar. Bir kadın gelir ve Osmanlı dönemine ait bir tarihi eser parçasını satmak ister, Aslında o eser çok para etmez fiyatı 2 bin TL civarında olduğunu söyler. Yaşlı kadın eşinin ameliyatı için olduğunu söyleyince Tekin tekrar bakma bahanesi ile, ''Yanlış anladım Onun değeri 50 Bin TL'dir'' Der. Bunu gören defne Tarihi eserin daha çok para ettiğini onu dolandırdığını sanır, Kadının peşinden gider, Giderken de Yolda polisi arar ve ************** olduğunu söyler, Olayın gerçeklerini bilmeyen defne her şeyi öğrendiğinde. Tekinin iyi biri olduğunu ve onu oğluna babası olarak tanıtmak istediğini söyler.

Tekin kabul eder ve Kalp hırsızı 2. Bölüm orada biter, Kalp Hırsızı 3. Bölüm ise yayınlanacak elbet de ama dilerseniz Fragmanını sitemiz olan Kalp Hırsızı izle sitemizden bölümleri ve fragmanları izleyebilirsiniz.

Sayın Wmaracı üyeleri, Ben yukarıda yazmış olduğum yazıları sıkılmadan, İzlediğim ve anladığım kadarını anlattım. Kalp Hırsızı Dizisinin fan sitesini kurdum izleyicilere Dizi hakkındaki gelişmelerini, fragman ve bölümlerini yayınlayacağım bir platform kurdum, şimdi ise Sitemin tanıtımını yapıyorum. Tanıtım yaparken kolaylık olsun diye kopya içerik kullanabilirdim. Ama ben emek vererek işe başlamak istiyorum.

Sitem hakkındaki yorumlarınızı benimle paylaşabilirsiniz.

Tema SEOTEZ temasıdır. Ücretsiz olup hoş bir temadır. Pek dizi sitelerine uyum sağlamasa da benim hoşuma gitti. Biraz değişiklik yaparak birde Adsense koydum. Yerleşimlerini kendim yaptım. Umarım beğenirsiniz. Yukarıda yazıyı yazarken emeğimle yazdım.


    [*]Rica ediyorum Sitem içerisinde yorumlarınızı eksik etmeyin.
Olumlu yada olumsuz tüm yorumlarınızı bekliyorum. Teşekkür ederim.