Web Site : https://www.polatkamelya.com

Site Adı : Kamelya Sistemleri - polatkamelya.com

Site Kayıt Zamanı : Eylül 2017

Site Hakkında : Kayseride kamelya imalatı ve satışı yapan Polat Kamelya Sistemleri kendisine özgü tasarımlarıyla kamelya imalatı konusunda müşterilerine çok güzel ürünler sunmaktadır. İç Anadolu bölgesi kayseri kamelya üretiminde kaliteyi uygun fiyata almak isteyen müşterilere hizmet eden firmamız bu hedef ile sürekli çalışmaya devam edecektir. Siz hayal edin biz sizin için hayal ettiğiniz kamelyayı yapalım.

Bina yönetimlerinin sıklıkla tercih ettiği firmamız 6 senedir faaliyetlerine devam etmektedir. Firmamız tüm ürünlerini ARGE kapsamında araştırmakta ve sağlam ve tarz kamelyalar imal etmektedir. Tüm ürünlerimiz TSE standartlarında olup, firmamız tarafından 3 yıl garanti kapsamı altındadır. Teknik ekibimizle her türlü arızaya aynı gün müdahale edebilmekteyiz.

Sektörünün öncüsü olan Polat Kamelya kayseri kamelya imalatçıları arasında kendisine oldukça farklı bir yer edinmiştir. Firmamız fabrika imalathanesinde her türlü kamelyayı imal edebilecek donanıma sahiptir. Kamelyalarımızda kullanılan malzemeler 1. sınıf demir ve ahşaptan oluşmaktadır. Bahçeleri, parkları ve okullara yapmış olduğu kaliteli işlerle büyük başarılara imza atmıştır.

Firmamız müşterileri ile birlikte sürekli büyümektedir. Bu gururu sizinle paylaşan Polat Kamelya hedeflerinden taviz vermeden hedeflerimize ilerlemekteyiz. Sayfamızı ziyaret ederek ve kamelyalarımız inceleyerek bizden teklif alabilir veya ürünlerimizi inceleye bilirsiniz. Daha fazla bilgi almak için satış temsilcimiz ile iletişime geçebilirsiniz