Kampüs Avrupa, 17 - 30 yaş aralığındaki üniversite öğrencilerinin en uygun fiyatlarla Avrupa'nın birbirinden güzel 14 ülke 23 şehrini keşfetmesini sğalayan otobüsle avrupa turudur.

Her yıl yüzlerce üniversitelinin hayallerini yola koyan Kampüs Avrupa, bu yaz da aşağıdaki ülke ve şehirleri ziyaret edecek ve katılımcılarının unutulmaz yol hikayeleri biriktirmesini sağlayacaktır:

1) Belgrad (Sırbistan)
2) Novi Sad (Sırbistan)
3) Budapeşte (Macaristan)
4) Bratislava (Slovakya)
5) Viyana (Avusturya)
6) Prag (Çekya)
7) Dresden (Almanya)
8) Zaanse Schans (Hollanda)
9) Amsterdam (Hollanda)
10) Breda (Hollanda)
11) Brugge (Belçika)
12) Paris (Fransa)
13) Pisa (İtalya)
14) Floransa (İtalya)
15) Montecatini Terme (İtalya)
16) Vatikan (Vatikan)
17) Roma (İtalya)
18) Milano (İtalya)
19) Venedik (İtalya)
20) Bled (Slovenya)
21) Lübliyana (Slovenya)
22) Zagreb (Hırvatistan)
23) Sofya (Bulgaristan)

Kampüs Avrupa’ya katılım ücreti yapacağınız katılım sayısına göre değişmektedir.

Aşağıdaki katılım türlerini inceleyebilirsiniz:


  • Dörtlü Katılım: Dört kişilik bir grup ile tura katılım sağladığınızda kişi başı ödeyeceğiniz tutar 595 Euro’dur.

  • İkili Katılım: Tura iki kişi katılım sağladığınızda kişi başı ödeyeceğiniz tutar 645 Euro’dur.

  • Tek Katılım: Tura tek katıldığınızda ödeyeceğiniz tutar 675 Euro’dur.



Tur ücretine dahil olan hizmetler:


  • Otel Konaklaması: Kampüs Avrupa'da katılımcılar 6 gece 2 ya da 3 yıldızlı otellerde 2 kişilik odalarda konaklamaktadır.

  • Sabah Kahvaltısı: Program boyunca katılımcılar 6 sabah kahvaltısını konaklama yaptıkları otellerde açık büfe olarak yapmaktadır.

  • Türkçe Rehberlik: Turumuzun başlangıç gününden bitiş gününe kadar tur rehberi, gezilen şehirlerde Türkçe rehberlik hizmeti vermektedir.

  • Şehir Vergileri: Ziyaret edilen şehirlerde turistlerden alınan tüm şehir vergileri tur ücretine dahildir.

  • Ulaşım Bedelleri: Tur süresi olan 12 gün boyunca şehirler arası tüm ulaşım bedelleri tur ücretine dahildir.

  • Mesleki Sorumluluk Sigortası: Tur süresince mesleki sorumluluk sigortası kapsamında güvendesiniz.

  • Sıcak İkramlar: Tur süresince tatlı yorgunluklarınızı bastıracak sıcak su, çay ve kahve ikramımız tur ücretine dahildir.



Tur ücretine dahil olmayan hizmetler:


  • Müze ve Ören Yerleri: Ücretli müze ve ören yerleri tur ücretine dahil değildir. Ancak tur programına dahil olmadıkları için, katılımcı dilerse ücretli müze ve ören yerlerine serbest zamanında bireysel girebilir.

  • Sabah Kahvaltısı: Konaklama yapılamayan 6 günün sabah kahvaltısı katılımcıya aittir. Katılımcı ister dinlenme tesislerinde isterse şehir merkezinde kahvaltı ihtiyacını bireysel giderebilir.

  • Yemek ve Kişisel Harcamalar: Tur boyunca öğle ve akşam yemekleri ile kişisel harcamalar tur ücretine dahil olmayıp katılımcıya aittir. Ortalama olarak 12 gün için 300 Euro bütçe ayarlanması tavsiye edilmektedir.

  • Yurtdışı Çıkış Harcı: Katılımcılar Kapıkule Sınır Kapısı'nda bir kereye mahsus 50 Türk Lirası yurt dışı çıkış harcı bedelini ödemek zorundadır.

  • Seyahat Sağlık Sigortası: Katılımcılar tur başlangıç tarihinden 1 gün önceyi ve tur bitiş tarihinden 1 gün sonrayı kapsayacak seyahat sağlık sigortası yaptırmalıdır. Ortalama olarak 10 Euro bedeli mevcuttur.

  • Schengen Vizesi: Bordo pasaport hamili katılımcılarımızın bu tura katılabilmesi için en az 12 günlük çok girişli Schengen Vizesi almalıdır. Acentamız aracılığı ile bu vizeyi 140 Euro karşılığında alabilirsiniz. Yeşil ve Gri pasaport hamili katılımcılar vizeden muaftır.

  • Venedik Liman - San Marco Vapuru: Venedik gezisi esnasında katılımcılar gidiş - dönüş toplamda 15 Euro vapur ücreti ödemektedir.



Tur ücretini 3 farklı yöntemle esnek bir şekilde ödeyebilirsiniz:


  • Senetli Taksit: Tura kayıt olduğunuz tarihten, tur tarihine kadar eşit taksitlere bölerek tur ücretinizi vade farksız bir şekilde ödeyebilirsiniz. İlk taksitiniz, tura kayıt olduktan sonra, 15 gün içinde başlamak zorundadır.

  • Ön Ödeme: Tura kayıt olduktan sonra, 15 gün içinde tur ücretinin yarısını banka hesaplarımıza ödeyebilirsiniz. Kalan tutarı ise tur gününde elden, nakit ve Euro olarak ödemek zorundasınız.

  • Kredi Kartı: Tura kayıt olduktan sonra, 15 gün içinde, tur ücretinin tamamını kredi kartınıza peşin ya da 3, 6 ve 9 taksite kadar vade farkı ile birlikte ödeyebilirsiniz. Vade oranları peşin ödemede %3, 3 taksit için %11, 6 taksit için %14 ve 9 taksit için %18’dir.



Tur ücretini ister TL isterseniz EURO cinsinden ödeyebilirsiniz. TL cinsinde yapacağınız ödemeler, vade günündeki T.C. Merkez Bankası güncel satış kuru üzerinden değerlendirilmektedir.

Kampüs Avrupa’ya katılıp unutulmaz yol hikayeleri biriktiren katılımcılarımızın, tur boyunca bulundukları şehirlerde çekmiş oldukları videolu görüşlerine şu adresten ulaşabilirsiniz:

https://www.kampusavrupa.com/referanslar

Kampüs Avrupa’ya 3 basit adımda kayıt olabilirsiniz:

1. Adım: Başvuru Formunu Doldurun

https://www.kampusavrupa.com/basvuru sayfasında ulaşacağınız başvuru formunu, kişisel bilgilerinizi doldurarak gönderin. Merak etmeyin başvuru tamamen ücretsizdir.

2. Adım: Müşteri Temsilcisi ile Görüşün

Başvuru esnasında belirteceğiniz tarih ve saatte müşteri temsilcimiz sizinle telefon aracılığı ile iletişime geçip, kayıt sürecini başlatacaktır.

3. Adım: Sözleşmenizi Gönderin

Sizinle yapacağımız görüşme sonrasında, katılımcı sözleşmeniz, imzalayıp tarafımıza iletmeniz için e-posta olarak size iletilecektir.

Kampüs Avrupa'ya 0850 303 29 51 numaralı çağrı merkezinden ya da aynı numaralı WhatsApp hattından ulaşabilirsiniz.

Detaylı bilgi için www.kampusavrupa.com adresini ziyaret ediniz.