Üniversite tercihlerinin yapıldığı bu günlerde yurtdışında eğitim almak isteyenler veya belli bir süreliğine Kanada Dil Okullarında İngilizce Eğitimi alarak yabancı dil bilgisini ilerletmek isteyenler ile hazırlık sınıfı atlamayı hedefleyen için; Kanada Dil Okulum Eğitim konusunda 25 yıllık deneyimli, Türkiye’de özel ve devlet okulu, meslek yüksek okulu ve dershanelerde görev almış İngilizce öğretmeni Jekfer Kozanoğlu’nun kurduğu, Kanada’da İngilizce Dil Okulu, Kanada Eğitimi, TESL, TOEFL ve IELTS ile Kanada Üniversiteleri Konularında Uzman Bir Danışmanlık Şirketidir.
Kanada Eğitim ve Kanada Vizesi Gibi Diğer Bir Çok Konudaki Detaylı Bilgiye kanadadilokulum.com üzerinden ulaşabilirsiniz.
Kanada Dil Okulum farkı; Türkiye ve Kanada eğitim sistemlerini bilmesi ve her iki kültürün içinde yaşıyor olması ve verdiği hizmete artı katkılar sağlamasıdır. Toronto’daki okulları yerinde ziyaret edip karşılıklı görüşerek sürekli bir işbirliği içerisinde olması ve okulun sunduğu programların içeriğini, okulun fiziki koşullarını görüp incelemesi ve okul yöneticileriyle sık sık iletişim içinde olması öğrencilerin başarılarını artırmaktadır.
Kanada Dil Okullarında veya Kanada Yaz Kampında İngilizce öğrenmek ve üniversitede ya da yüksek okulda (College) okumak isteyen öğrencilere eğitim ve kariyer hedeflerine uygun profesyönel bir servis vererek, en doğru tercihi yapmalarına yardımcı olmaktadır. Kanada’nın pek çok prestijli okul ve kurumu, Kanada Dil Kursları dil kursu, lise programları, lisans ve lisansüstü,kanada eğitim ücretleri diploma ve sertifika programları alanlarında danışmanlık hizmetleri vermektedir.