Internetin Çok Yoğun Kullanıldığı Bu Mevcut dönemde hergün farklı farklı siteler ve sunucular açılmaktadır.2000 li yılların başlarında internet ortamında IRC sohbet platformları oldukça revaşta ve popüler bir ağdı. Lakin sosyal medyanın ortaya çukmasından sonra chat ve sohbet odaları eskisi kadar rağbet görmüyor olsada bir tutku olmaktan çkkmadı.Bu Sebepden Türkiyenin en kaliteli ve en güvenilir chat mekanı olan Kelebek sohbet odaları her bölge ve her kesimden insanımıza sosyal yaşamı ayaklarına getirmek suretiyle hizmet etmektedir.
Kelebek chat sitesi 2014 yılından beri aktif olarak Türkiyede bölgw bölge herkesime hitap eden sohbet odaları ile insanımızın kendi hemşerilerini ve yaşadığı şehri ayağına getiriyor.
Vatandaşlarımıza sunduğumuz hizmetlerin tamamı ücretsizdir. Kullanıcılarımızdan hiçbir şekil ve ad altında ücret talep edilmeywcektir.Sunucumuzda Kullanıcılarımız için hertürll tedbir ve güvenlik önlemleri için bazı kurallar konulmuştur ve giriş yapan herkes bu kuralları kabul etmiş sayılır.
Sitemize heryerden rahatça bağlanabilmeniz için mobil appletimizi kurduk. Mobil aygıtlarınızdan kolaylıkla sitemize girebilirsiniz.Dilersniz bilgisayarlarınızın web tarayıcılarına girerek kelebek.tc yazmak suretiyle sitemize giriş yapabilirsiniz. Hoş bir ortamda güzel bir sohbet havası olsun isterseniz oldukça elit görselleri ile kısayol komut sistemi ile sitemize giriş yaparak Kelebek mirc indir butonunu kullanarak harika bir sohbet programı olan Kelebek sohbet mirc scriptini indirebilirsiniz. Kelebek ailesi olarak şimdiden herkese keyifli sohbetler dilerim.