Okey, Türk kültürünün en sevilen oyunlarından birisidir. Kafa dağıtmamıza, eğlenmemize hatta oyun içerisinde yapmış olduğumuz stratejilerimiz ile zekamızı ortaya koymamıza yardımcı olur. Okey çoğu zaman yalnızca bir eğlence aracı değil adeta bir meydan okumadır. Çünkü oyunda salt perleri dizmek yetmemektedir. Aynı zamanda rakip hamlelerini önceden öngörebilmek, risk almak ve stratejik hesaplamalar yapmak gerekmektedir. Hem keyifli hem heyecanlı bir oyun olan okey, ülkemizde 7’den 70’e herkes için vazgeçilmezdir. Okeydeyim platformu, sizler için adeta müptelası olduğumuz bu keyifli oyunu internete taşıyor. Tek yapmanız gereken keyifli bir oyun deneyimi için tarayıcınızdan platforma giriş yapmak ve sizleri bekleyen gerçek rakiplerinizin bulunduğu masalardan birine girerek okey deneyiminizi başlatmaktır. Oyun saniyeler içerisinde başlatılmaktadır.
Canlı ve Ücretsiz Okey Oyna
Okey oyna araştırması yapanlar için Okeydeyim platformu kullanışlı ve gelişmiş ara yüzü ve oyuncu dostu politikası ile rakiplerinden ayrılmaktadır. Bu platformda gerçek rakiplerle eş zamanlı olarak online okey oynamak için tek yapmanız gereken platforma giriş yapmaktır. Dilerseniz misafir olarak giriş yapabilir veya üye girişi ile puanlarınızı biriktirebilir ve kıyasıya rekabete ortak olabilirsiniz.
Her An Okey Oynama İmkanı
Keyifli bir okey deneyimi için nelere ihtiyacınız vardır? Okey takımı, okey masası ve elbette okey arkadaşları değil mi? Okey takımı bulunsa okeye dördüncü bulunmaz derken çoğu okey keyfi ileri bir zamana ertelenir. Okeydeyim bu probleme çözüm getirmiş çevrimiçi bir oyun sitedir. Okey sitesi olarak hizmet veren platformumuzda okey oynamak için tek ihtiyacınız internet bağlantısıdır. Rakipleriniz masalarınızda sizleri beklemektedir. Misafir olarak, Facebook ile bağlanarak veya üye olarak sisteme giriş yaptıktan sonra çevrimiçi salonlar arasından tercihinizi yapabilir ve dilediğiniz masaya oturabilirsiniz. Online okey keyfi, 7 gün 24 saat kesintisiz bir şekilde platformumuzda yer almaktadır.
Düz Okey Keyfi Bir Tık Uzağınızda
Canlı okey oyna deneyimi için tek yapmanız gereken internet tarayıcınızı açmak ve Okeydeyim platformuna giriş yapmaktır. Platformumuz hızlı oyun başlangıçları ile öne çıkmaktadır. Platformumuzda yer alan çevrimiçi oyuncular birbirleriyle dörtlü olarak eşleşerek saniyeler içerisinde oyun başlatılmaktadır. Düz okey oyna platformu olarak hizmet veren platformumuzda okeyin en keyifli hali olan düz okey oynanmaktadır. Oyun, oyunculara 14’er taş dağıtılması ile başlamaktadır. Oyunu başlatacak oyuncuya ise bir adet fazla taş verilmektedir. Oyuncunun elindeki fazla taşı yere atmasıyla mücadele başlamaktadır. 14 taşı kurallara uygun bir şekilde per haline getiren ve elindeki fazla taşı yere atan oyuncu galip olmaktadır. Oyun içerisinde sahte okey ve okey belirlemeleri de yapılmaktadır. Okeydeyim platformunda yaşayacağınız okey deneyiminin gerçek okey deneyiminden tek farkı, ıstakanın ve taşların sanal ortamda yer almasıdır. Bunun dışında tüm oyun işleyişi ve kurallar, gerçek okey oyunu ile aynıdır.
En İyiler Sıralamasında Yerinizi Alın
Okey heyecanını farklı bir boyuta taşımak ve en başarılı okey oyuncularının hakkını vermek için platformumuzda en iyiler tablosu yer almaktadır. Oyun sonunda puanlama yapılarak galip olan kişiye yüksek puan kazandırılmaktadır. Platformdaki tüm oyuncular arasında en yüksek puana sahip olan 10 kişi ise ana sayfada yer alan en iyiler sıralamasında yer almaktadır. Düz okey konusunda kendinize güveniyorsanız ve ben bu oyunu çocukluğumdan beri oynuyorum, en iyi benim diyorsanız, tek yapmanız gereken platforma giriş yaparak okey oynamaya başlamaktır. Oynadıkça kazanın kazandıkça en iyiler arasında yer alma ihtimaliniz yükselsin! Nette okey sıralamasına girdiğinizde ise tüm dünya en iyinin kim olduğunu öğrensin!