Site adı: Sahibinden KKTC
Site açıklaması: Sahibinden KKTC, Kıbrıs ilan Sitesi, Emlak, Araba, Cep Telefonu
Site adresi: https://www.sahibindenkktc.com

Sahibinden KKTC yayın hayatına girdiği günden beri, sizleri Kıbrıs'ta istediğiniz veya aradığınız ürünlerle buluşturmayı hedeflemektedir. Tamamen karmaşık olan seri ilan sistemini tek bir çatı altına toplamak en büyük amacımızdır.

Sosyal medya sitelerinde ki karmaşasına bir son vermek için artık biz varız.. www.sahibindenkktc.com 'da ilan paylaşmak tamamen ücretsizdir. Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti sınırları içinde Araba, Emlak, Satılık Konut, Kiralık Ev, Arsa, Kıbrıs'a özgü "Tapu Seçenekleri" ile ilanlarınızı paylaşabilir veya ilan arayabilirsiniz.Ayrıca Get (güvenli e-ticaret) sistemi ile ürünlerinizi satabilir veya sıfır risk sistemi ile güvenle satın alabilirsiniz. Proje ilanlarınız içinde artık Sahibinden KKTC'de. Projeleriniz için bizimle iletişime geçiniz. Sürmekte olan veya hayata geçirmeyi düşündüğünüz projelerinizi, sitemizde "Projeler" bölümünde yayınlayalım.Yakında eklenecek olan puan sistemi ile de üyelerimiz biriktirdikleri puanlar ile alışveriş yapabilecek ve ilanlarına doping ekleyebilecekler.

Sahibinden KKTC hep en iyiyi hedefleyerek Kıbrıs Halkının hizmetine devam edecektir. Eleştiri veya görüşleriniz için bizimle irtibata geçmeyi lütfen ihmal etmeyiniz. Biz bunlarla büyümeyi başaracağımza inanıyoruz. Sizleride Ailemizde görmekten Mutluluk duyarız.

KKTC Araba, Kıbrıs İlan