wmaraci reklam

Kingomedya Cilt Bakımı, Güncel, Sağlık Bilgileri

2 Mesajlar 452 Okunma
pst.net
wmaraci reklam

Kingomedya Kingomedya WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 21.01.2018
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek Orta Düzey Yönetici
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad U** K**
  • Mesajlar 6
  • Beğeniler 1 / 0
  • Ticaret 0, (%0)
Kingomedya Cilt Bakımı, Güncel, Sağlık Bilgileri

Her zaman istediğiniz kusursuz, leke ve akne içermeyen cilt artık bir rüya değil, gerçek. İşte her zaman istediğin ışıltıyı elde etmek için parlak yüz bakımı ipuçları. Bizim göz atın güzellik sırları , cilt bakım sorunların üstesinden gelmek ve doğal güzel bir cilt elde etmek düzenli hileler izleyin. Heyecanlı, mutlu ya da stresli, seni uzaklaştıran yüzün. Bu yüzden günlük cilt bakımında uzman ipuçları hazırladık, lekeleri yerinde tutup doğal güzelliğinizi geliştirdik. Yoğun cilt bakımı için zamanınız olsun ya da olmasın, temelleri dikkate alarak kendinizi şımartın.

Neden Tanrım neden? Kusursuz bir cilt, sormak için çok mu fazla? Geç bir gece karanlık çevrelere yol açarsabah. Yaklaşan bir parti var mı? Oh bekle, ben bir zit casusluk. Evet evet, temel CTM tekniğinin farkındayız… Temizleyici-Toner-Nemlendirici. Her yeni yüz yıkama, güneş kremi, yaşlanma karşıtı kremayı piyasaya sürüyoruz. Kuru cilt ve ölü ciltler, yağlı ciltler ve düzensiz ciltler yeterli değilse - artık kombinasyon cildiniz var! Ve güneşin altında güzel bir cilt elde etmek için herşeyi denemek için çok istekliyiz. Ama bu bir gecede mucize değil.

Şanslısın, yüz bakımı kolaylaştıracağız.

yüz bakımı-ipuçları-güzel-skin1

10 Güzel Ciltler İçin Yapılması ve Yapılmaması Gerekenler

1. The Golden Rule

Yap: Her zaman (ve her zaman demek istediğimiz gibi)yapraklarınıza dokunmadan önce makyajınızı çıkardığınızdanemin olun. Cildin gece boyunca nefes alması gerekiyor. Ve makyaj, gece boyunca bırakılmasının lekeleri ve / veya siyah noktalara neden olabilecek gözenekleri tıkadığını önler. Makyaj temizleyicisine sahip değil misiniz? Pamuklu bir ped üzerinebiraz zeytinyağı koyup, yüzünüze hafifçe masaj yaparak kir ve makyajdan kurtulun.
Yapma: Peelingin vazgeçilmez olduğunu unutun. Haftada en az bir veya iki kez, cildinizi ölü cildin katmanlarını temizlemek için pul pul dökün, sizi daha sağlıklı bir ışıltı ve daha parlak bir cilt ile bıraktığınızdan emin olun. Cevizde bulunan antioksidanlar kiri temizlemek ve parlak cildi desteklemek için, cildinizi pul pul dökmek için yoğurda bir toz cevizli hamur da uygulayabilirsiniz.

Pul pul-your-cilt-kaldır-ölü deri
Cildinizi peeling ve bir gece demeden makyajı çıkarmayı asla unutma.

2. Güneş ve Cilt

Yapın: Güneş ışığını, UVA ve UVB ışınlarını engelleyen en az 15 SPF ile uygulayın. Ömür boyu güneşe maruz kalmanın kırışıklıklara, yaşlılık lekelerine ve diğer cilt sorunlarına neden olabileceğinden, cildinizi güneştenkorumanız gerekir. Etiketin gözenekleri engellememesi için etiketin 'noncomedogenic' veya 'nonacnegenic' olarak okunmasını sağlayın.

Yapmayın: Güneş kremi atlayın, ister bulutlu olsun istersoğukolsun(bahane yok). Bir plaja ya da kar veya buz gibi yansıtıcı yüzeylere doğru gidiyorsanız, cildinizi SPF ile en az 30 olan bir miktar daha güneşten koruyun.

Güneş kremi-is-a-must-if-you-ask-your-cilt
Hem UVA hem de UVB ışınlarını engelleyen en az 15 SPF'li güneş kremi.

3. Ne yediğinizi

yapınız: Tabağınıza ne koyduğunuzu not edin. Taze meyveler , yeşillikler, yeterli protein ve vitaminler yiyin . C vitamini bakımından zengin ve yağ ve şekerdeki düşük diyet, parlak cildi destekler. İnsülin seviyelerini düşük tutabilen ve hücrelerin sağlıklı bir dengeyisürdürmesini sağlayan düşük şekerli bir diyet düşünün. "Yapmayın: Baharatlı ve fermente gıdalar, tuz, turunçgiller, kızartılmış yiyecekler yiyin. Yerine pirinç, yulaf ezmesi ve elma püresi gibi badem yemekleri", Amerikalı yazar ve Ayurveda doktoru, Vasant Lad, Ayurvedik Ev İlaçları Komple Kitabında .(Ayrıca oku:



Güzellik için Zerdeçal Tozu: Yüzünüz ve Yüzünüz İçin Nasıl Kullanılır? )
Ne yersen osun
Taze meyve ve yeşillikler, sağlıklı cildin ihtiyaç duyduğu şeydir.

4. Bu dışarı ter!

Yapın: Düzenli egzersiz yapın. Koşu, koşu ve yoga , vücudunuza gerekli kan dolaşımını sağlar ve ayrıca tüm vücudunuzun temizlik sürecini hızlandırır. Egzersiz yaptıktan sonra yüzünüzde bir parıltı göreceksiniz. Zamana karşı yarış mı? Sadece blok etrafında tempolu bir yürüyüş yapın.

Yapmayın:Bir egzersizden önce ve sonra cilt bakımını atlayın. Dışarı çıkmadan önce yağ üretimini en aza indirmeye yardımcı olmak için bir toner uygulayın. Sonra pul pul dökün ve sonra cildi nemlendirmek için shea yağı veya zeytinyağı uygulayın.

Koşu-verecek-your-beden-iyi-kan dolaşım
Koşu, koşu ve yoga, vücudunuzun temizlik sürecini hızlandıracaktır.

5. Güzellik Uyku

Yapın:Her gece en az 8 saat uyumaya çalışın. Eğer yeterince göz alamıyorsanız, cildiniz tıpkı sizin gibi yorgunlaşır - sarkar ve çanta alırsınız. Bu yüzden riske atma. Ayrıca, cildinize doğal olarak yatıştırmak ve cildinizi iyileştirmek için yüzünüze iki kez veya haftada bir kez bal uygulayabilirsiniz.

“Yapma: Yatmadan önce yüzünüzü yıkayıp nemlendirmeyi unutun”, Dr. Rahul Nagar, Dermatolog, Max Hastaneleri'ni önerir. “Kuru ciltler için, alkol içermeyen daha hafif temizlik maddeleri kullanın. Çok fazla nemlendirici uygulayın ve cildi aşırı derecede kurutarak sıcak sudan kaçının. ”

8 saat geçerli uyku-a-zorunluluktur
Uyumadan ve yüzünü iyice nemlendirmeden önce yüzünüzü yıkamayı asla ihmal etmeyin.

6. Rescue için H2O

Yapın: Kendinizi nemlendirin. Her gün bol bol su içmek, daha fazla değilse en az 8 bardak. Ayrıca, karpuz, salatalık, portakal, çilek, greyfurt ve kavun gibi su içeriği yüksek meyve ve sebzeler tüketir. Ayurvedik doktor olan Vasant Lad, bir soğutma etkisine sahip olduğu için “mavi renkli bir şişeden su içmek” tavsiye eder.

Yapmayın: Gül suyunu dikkate almayın. Sabahları göz yorgunluğunu önlemeye ve azaltmaya yardımcı olur, pH dengesini korur ve cildinizi gün içinde spritz yaparsanız doğal olarak nemlendirir.

İçme-8-gözlük bir su-a-şarttır
Gül suyu pH dengesini korur ve doğal olarak cildi nemlendirir.

7. Güle Güle Akne

“Yapın: Yüzünü üç kez ılık suyla yıkayın ve yüzünüze dairesel hareketlerle hafifçe masaj yapın, temizleyicinin alfa hidroksil asit veya beta hidroksil asit içermesini sağlayın. Multani mitti içeren yüz paketleri(fuller toprakları) gerçekten çok işe yarıyor. Temizlendikten sonra kurulayın ve benzoil peroksit içeren bir losyon uygulayın ”, diyor Dr. Zaheer Ahmed, Dermatolog, Max Hastaneler. Benzoil peroksit, antibakteriyel etkileri nedeniyle etkili gibi görünmektedir.

Yapmayın: Pop sivilceçünkü daha fazla şişlik, kızarıklık ve hatta yara izi bırakabilir. Sivilce yolda mı? Sadece bölgeyi gül suyuyla temizleyin ve 10 dakika soğutulmuş yeşil çay poşeti koyun. Ayrıca, gözlük veya güneş gözlüğü takıyorsanız, gözlerinizi ve burnunuzun etrafındaki gözenekleri tıkayan yağı tutmak için sık sık temizlediğinizden emin olun.

Multani-Mitti-işleri-harikalar--cilt için
Asla sivilcelerini açmayın. Gül suyu veya soğutulmuş yeşil çay poşetleri kullanın.

8. Köklerine Dönün

Yapın: Cildi beslemek ve daha iyi nefes almasına yardımcı olmak için Ayurvedik scrubs kullanın. Neyse ki senin için ihtiyacın olan her şey senin mutfağında. 2 yemek kaşığı nohut unu, ½ çay kaşığı zerdeçal tozu, bir tutam kafur ve sandal ağacı biraz gül suyu / süt / su ile mükemmel bir cilt bakım paketinizdir. Evet, güzelliğin sırları eski Ayurveda'da yatar.

Yapmayın: Temelleri ihmal etmeyin. Sudarshan Kriya'yı güzellik mantralarınız yapın. Evet, bu kadar kolay. Sadece nefes almak sizi lekeler ve sivilcelerden kurtarabilir. Yaşam Sanatı Nidhi Gureja “ Sudarshan Kriya ” diyorVücudu, zihni ve duyguları uyumlu hale getiren nefesin spesifik doğal ritimlerini içeren bir solunum tekniğidir. Bu birikmiş stresleri serbest bırakmaya yardımcı olur ve her bireyin deneyimi farklıdır. ”

Ayurveda-scrubs--kullanılabilir-için-temizlik
Sudarshan Kriya, biriken gerilmeleri serbest bırakmaya yardımcı olan spesifik doğal ritimleri içeren bir solunum tekniğidir.

9. Spa Günü hergün?

Yapın: Düzenli bir cilt bakım rejimine sahip olun. “Kuru ciltler için taze bir kiraz maskesi kullanın. Yatağa gitmeden önce taze kiraz hamurunu yüzünüze uygulayın. 15 dakika bekletin ve ılık suyla yıkayın ”, diye ekliyor Amerikalı yazar Vasant Lad.

Yapma: Kendini şımartmayı unut. Yağlar ile hafif bir yüz masajı harikalar yaratabilir. Cilt tipinize bağlı olarak hardal, hindistan cevizi , badem veya Kumkadi'den yağları seçinBunlar, parlayan cildin elde edilmesine yardımcı olan mükemmel besleyici maddelerdir. Daha da iyisi - biraz rahatlatıcı enstrümantal müzik açın. 20 dakika sonra ne var? Güzel bir cilt ve rahatlamışsın.

Nazik-yüz-masaj-ile-yağlar-could-iş-harikaları
Spa uygulamaları ile kendinizi şımartın.

10. Sağlıklı Alışkanlıkları

Yapın: Kendiniz için zaman ayırın ve mümkün olduğunca stresten kaçınmaya çalışın. Stresli olduğunuzda, daha çok kırılma eğiliminde olduğunu fark ettiniz mi? Bunun nedeni stresin vücudunuzun kortizol ve diğer hormonları üretmesine ve cildin daha yağlı olmasına neden olmasıdır. Nefes egzersizleri, yoga ve meditasyongibi stres yönetimi teknikleri. Ne kadar meditasyon yaparsanız, o kadar çok yayılırsınız.

Yapmayın: Çene çizginizi ve yüz kaslarınızı ihmal etmeyin. Günde sadece 5 dakika, birkaç yüz egzersiz yapın. Alt dudağınızı çenede kırışıklıklar oluşturacak şekilde çentik oluşturabilir, sonra çenenizi göğsünüze doğru çekebilirsiniz. Harikalar yaratan bir başka alıştırma da tavana ve serseriye bakmaktır. Cildi daha sağlam yapan kasları gerer. “18 olana kadar”, neden olmasın?
Kaynak: Kingomedya Cilt Bakımı http://www.kingomedya.com/cilt-bakimi
 

 

wmaraci
reklam

erkaner erkaner WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 17.12.2013
  • Yaş/Cinsiyet 44 / E
  • Meslek metaratör,inci 2.nesil yazar
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad E** E**
  • Mesajlar 459
  • Beğeniler 17 / 105
  • Ticaret 19, (%95)
www.1cilt.com
 

 

wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al