Kiralık Vinç

Şevkat Vinç’ten Kiralık Mobil Vinçler
Sabit vinçlere göre daha kullanışlı ve kurulum istemeyen mobil vinç kiralama hizmeti veriyoruz. Mobil vinçlerimiz genellikle inşaat alanlarında kullanmak için kiralanıyor çünkü araçlarda bulunan bu vinçlerimiz kolay bir şekilde yer değiştirebildiği için işlerin kolay yapılmasını sağlıyor. Ayrıca bu ürünlerimiz müşterilerimiz için daha az maliyetli oluyorlar ve farklı tonlardaki türleriyle kiralanabiliyorlar.

Kiralık Vinç sektöründe 33 yıllık deneyimimize güvenerek hizmet veriyoruz. Malzeme taşıma, dış cephe temizliği, tamirat ve makine taşıma işlemleri için vinç kiralıyoruz. Kiralama sürelerimiz müşterilerimizin ihtiyaçlarına göre değişiklik gösteriyor. Müşterilerimiz vinçlerimizi isterlerse bir saatliğine, isterlerse bir günlüğüne ya da daha uzun süreliğine kiralayabiliyorlar. Şevkat vinç kiralama firması olarak mobil, hiyap ve sepetli vinçlerimiz aracılığıyla kiralama hizmeti veriyoruz.

Şevkat Vinç’ten Tüm Türkiye’ye Vinç Hizmeti
Deneyimli operatörlerimiz eşliğinde verdiğimiz kiralık vinç hizmetlerini bölge ya da şehir ayırmadan tüm Türkiye için veriyoruz. Kiralık vinçlerimize ihtiyaç duyan müşterilerimiz bizimle iletişime geçtiklerinde talep ettikleri vinçlerimizi hizmetlerine sunuyoruz. Ayrıca firma olarak Türkiye’nin Bulgaristan, Yunanistan, Irak ve İran gibi komşu ülkelerine de kiralama hizmetimizi aynı kalitede veriyoruz.
https://sevkatvinc.com.tr/