-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** A**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Merhaba,
İnternetteki 'Kişisel Blog Nasıl Olmalıdır' konulu araştırmalarımda bir çok farklı sonuç gördüm. Kimisi istediğinizi yazın, kimisi sadece kişisel konularda yazın diyor. Sizin de fikrinizi almak istiyorum. Kişisel blogta web programlama, tasarım, vs. gibi konulara yer verilmeli midir?
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Öğretmen
-
-
Ad Soyad
O** Y**
-
-
-
Ticaret
20, (%100)
Ben şahsen ilgi alanlarım (wordpress, php, upload vs.) neyse, o konulara ağırlık veriyorum. :)
1 kişi bu mesajı beğendi.
.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
-
-
-
Ad Soyad
A** U**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Tamamiyle size kalmış birşey aslında.
Fakat bence, kişisel blogunuzda "yorumlamak istediğiniz" herşeye yer verin.
Teknoloji haberleri yayınlayıp blogunuzu değiştirmenizi asla tavsiye etmem ama. Yeterince çok zaten, hiç hoş olmuyor :)
Teknoloji ya da gündemdeki konular dışında gerçekten "has blog" dediğim 2 blog var. Kelimelerbenim.com ve Egonomik.com.. İncelemenizi öneririm.
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
hosting
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Developers adlı üyeden alıntı
Merhaba,
İnternetteki 'Kişisel Blog Nasıl Olmalıdır' konulu araştırmalarımda bir çok farklı sonuç gördüm. Kimisi istediğinizi yazın, kimisi sadece kişisel konularda yazın diyor. Sizin de fikrinizi almak istiyorum. Kişisel blogta web programlama, tasarım, vs. gibi konulara yer verilmeli midir?
Kişisel blog tamamen sizsiniz. Ne yer ne içersiniz, hangi alanlarla ilgili bilgileriniz varsa bilgilerinizi paylaşırsınız, güncelle ilgili yorumlar yaparsınız, kısacası SİZİN GÜNLÜĞÜNÜZDÜR. Bu mantıkla hiçbir kısıtlamaya gitmeden herşeyi paylaşın, ne biliyorsanız ve anlık zihninizden ne geçiyorsa :)
www.bayramhosting.com / YS-2027