lostyazilim
tr.link

Kişisel Blogum | Yorumlarınız Önemli

3 Mesajlar 580 Okunma
acebozum
tr.link

umittopcan umittopcan Tanıtım Yazısı ve Grafik Kullanıcı
  • Üyelik 24.01.2011
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Operatör
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad Ü** T**
  • Mesajlar 698
  • Beğeniler 34 / 123
  • Ticaret 39, (%100)
Arkadaşlar yaklaşık 5,6 yıldır aynı domain ile devam ediyorum ancak askerlik sebebi ile blogumu kapatmıştım şimdi yeniden aktif hel getirdim. Bir göz atıp yorumlarınızı belirtirseniz sevinirim.

www.umittopcan.com

wmaraci
reklam

oyunkral26 oyunkral26 Kimlik Onayı Bekliyor Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 20.06.2017
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek Medikal
  • Konum Eskişehir
  • Ad Soyad E** Ç**
  • Mesajlar 88
  • Beğeniler 20 / 20
  • Ticaret 0, (%0)
Kişisel bloglarla ilgili genel yargımı söylemek isterim. Genelde tasarımları verilen özen güzel oluyor. Lakin unutmayalım ki site açmanın amacı hit yani kitlelere ulaşmaktır. Kişisel blog açanların içerikleri benim hiç ilgimi çekmiyor. Teknik konu paylaşan kişisel bloglar dışında başarılı olan yok. Onun dışında sizin için güzel bir anı olacaktır. Kolay gelsin.

umittopcan umittopcan Tanıtım Yazısı ve Grafik Kullanıcı
  • Üyelik 24.01.2011
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Operatör
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad Ü** T**
  • Mesajlar 698
  • Beğeniler 34 / 123
  • Ticaret 39, (%100)
oyunkral26 Hocam anlıyorum sizi ama amacım hit değil. Bu işlere girdiğimden beri bu blog açık (askerlik nedeni ile 1 senedir kapalı tutuyordum) ve hiç bi zaman ne kar amacı nede hit önemli olmadı benim için. Sadece içimi bir yerlere dökmek azda olsa ki en az (400-500) tekil oluyor kişinin okuduğunu görmek yetiyor bana. Zaten düşüncelerim arasında bazı teknik bilgiler, hatta teknolojik incelemeler gibi yazmakta var ama ilerleyen zamanlarda ne olur göreceğiz bakalım.
oyunkral26

kişi bu mesajı beğendi.

Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al