Gündelik hayatın içindeki kelimeleri kümelere ayırdık. Sen sözcük repertuarını zenginleştir; konuşurken/yazarken/hitap ederken seçeceğin kelimelerin etkisinden emin ol diye.

Beyin, hafıza ve zihin gelişimi, yeni öğrenme becerileri ile orantılıdır. Bu uygulamanın kısa vadede günlük hayatına, uzun vadede hafızana, çevrene ve kariyerine olumlu etkilerini kullandıkça keşfedeceksin.

Sade ve akıcı bir düzenleme ile hazırlanan kartlardan, ilgi alanındaki kategoriyi öncelikli tercih ederek beyin jimnastiğine başlayabilirsin.
Sınıflandırılmış alt başlıklarda hobi alanını "derin&merak uyandırıcı bir uğraş" algısı ile anlatacağın taptaze kelimeler bulacaksın.

Özgün fikirlerini/yeteneklerini/meraklı olduğun alanları alışılagelmiş ifade kalıpları ile değil, sevdiğin ve sana özgü anlatımınla bir adım öne çıkaracaksın.
Bu kategoriler sürekli güncellenerek ifade birikimini arttırmanı sağlayacak.

Bulmacalar, kelime oyunları daha eğlenceli bir hal alacak.
Kelimeleri yakından tanımakla kalmayacak, -kitap okumaya fırsat bulamadığında- kelime hafızana yenilerini eklemeye devam edeceksin.
Öğrendiğin kelimeleri günlük hayatına kattıkça, sözcük birikimin heves uyandıracak. Seni dinleyenlerin aktif dinleme becerilerine de katkın olacak.

Bu anlatım güçlendiren ücretsiz ve yardımcı uygulamayı sık kullanman; kelime çeşitliliği ve farklı anlatım yöntemlerini geliştirecek. Seni iletişim kazalarından büyük ölçüde koruyacak. Yedek anlamlarla ilişki kurduğun yazı ve konuşmalar, kolay anlaşılmanı sağlayacak, yazım hatalarını minimize edecektir.
delibiber.com

Hemen Google Playstore'dan İndir