lostyazilim
tr.link

Kitap Sevenler

3 Mesajlar 549 Okunma
lstbozum
tr.link

MafyaTim MafyaTim WM Aracı Kullanıcı
    • Üyelik 19.05.2016
    • Yaş/Cinsiyet 32 / E
    • Meslek Serbest
    • Konum İstanbul Avrupa
    • Ad Soyad M** F**
    • Mesajlar 32
    • Beğeniler 0 / 2
    • Ticaret 1, (%100)
    Kitap Özetleri, Yazarlar

Kitap sevenler için hazırladığımız sitemizde siz değerli okuyucular için kitap özetleri, yazarlar ve şiirler paylaşarak okuyucumuza en sağlıklı bilgiyi vermekteyiz. Kısa kitap özetleri hazırlayarak okuyucunun bir kitaba başlamadan önce kitap hakkın da ki olumlu veya olumsuz değerlendirmeye bakıp kendine en uygun olan kitabı bulabilmektedir. Tamamen özgün ve kişi bilgilendirme amaçlı yaptığımız bu çalışmamız da üyelik sistemimizi de aktif ederek bu işe başladık.

Slogan olarak ‘’ Anayasa da yeri yok ama edebiyatı seviyoruz ’’ cümlesini kendimize amaç edindik. Edebiyat tarihimizin unutulmuş eserleri, şairleri ve yazarlarını gün yüzüne çıkarmak için doğru bilgi ve doğru kaynakla bu işe girmiş bulunmaktayız. Geniş kapsamlı bir edebiyat coğrafyamız olduğu için ince eleyip sıkı dokuyarak yola devam etmekteyiz.

Kitaplar ile arası iyi olan tüm kitap sevenleri eleştirme, öneride veya takdir de bulunmak için sitemize bekleriz. Kitaplar ile ilgili şunu da belirtmek isterim mevcut sitemizde şu an 150-200 e yakın kitap özeti bulunmaktadır. Tabi k i hedefimiz dünya üzerinde ki bir çok kitap ve yazarı ele almaktır.
    Teşekkür eder, iyi forumlar herkese

www.kitapsevenler.net

wmaraci
    reklam

Zargana Zargana WM Aracı Kullanıcı
    • Üyelik 18.12.2011
    • Yaş/Cinsiyet 49 / E
    • Meslek Serbest
    • Konum Giresun
    • Ad Soyad Y** U**
    • Mesajlar 994
    • Beğeniler 9 / 303
    • Ticaret 11, (%100)
    Bu Tutunamayanlar modası yüzyıllarca bitmeyecek anlaşılan. Yine en çok satan kitaplar arasındaymış.

Ne ekersen onu biçersin

MafyaTim MafyaTim WM Aracı Kullanıcı
    • Üyelik 19.05.2016
    • Yaş/Cinsiyet 32 / E
    • Meslek Serbest
    • Konum İstanbul Avrupa
    • Ad Soyad M** F**
    • Mesajlar 32
    • Beğeniler 0 / 2
    • Ticaret 1, (%100)
    Kitap 700 küsür sayfa ve gerçekten okumak, anlamak için zaman gerekiyor. Oğuz Atay sağlam yazmış. Hee birde Kürk Mantolu Madonnayı da unutmamak lazım modası geçmeyen demişken :)

wmaraci
    Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
    Site Ayarları
    • Tema Seçeneği
    • Site Sesleri
    • Bildirimler
    • Özel Mesaj Al