lostyazilim

Knight Online Steam - Forum Sitemiz!

4 Mesajlar 784 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

RoxiRox RoxiRox ▼ Wordpress | AdSense Kullanıcı
  • Üyelik 28.07.2013
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek Developer, PHP, CSS, HTML
  • Konum Zonguldak
  • Ad Soyad A** G**
  • Mesajlar 584
  • Beğeniler 45 / 155
  • Ticaret 5, (%100)

Knight Online Steam Türkiye ’a geçmesiyle beraber Hileler, GB satışları gibi durumlar ne olacak dersiniz ?
NTTGame oyunu Steam üzerinden oynayabilmemiz için piyasa sürdü.

Knight Online Steam ne zaman çıkıyor sorularına en net cevabı NTTGAME Steam üzerinden 26 OCAK Türkiye saatiyle 12:00 itibariyle sunucularını açmış bulunacaktır.

Oyunda hile açmak pek mümkün görünmüyor , çünkü şuan aktif olarak oynanan client serverlerinde güvenliği kendi alt yapısında barındırdığından dolayı hacklemek uzman kişiler tarafından kolay olmaktadıyd.

Fakat şuan işler tamamen Steam Guard alt yapısından oynanacağından hacklemek pek mümkün görünmüyor.

Özellikle steam üzerinden hack girişiminde bulunanların sadece oyun hesapları kapanmıyor komple steama giriş yaptıkları üyelik gittiği için sahip olduğu oyunlar diğer oyunlardaki rankları hepsi komple gideceğinden hack girişiminin dahi olacağını düşünmüyoruz.

Knight Online Steam türkiye platformu olarak yeni oluşumlarla açılan ilk Türk platformu KO Steam Türkiye en güncel haberleri sizler için paylaşmakta.

Knight Online Steam Türkiye Türkiye’yi facebook grubu, facebook sayfası ve internet sitesinden takip edebilirsiniz.

wmaraci
reklam

AtakanAtes AtakanAtes 1881 - 193∞, özlemle...
  • Üyelik 05.06.2011
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Yazılım Tek.
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad A** A**
  • Mesajlar 2867
  • Beğeniler 54 / 747
  • Ticaret 25, (%100)
Yıllarımı verdiğim hala da oyun 5-6 aydır ara verdim nasıl oynamak geliyo içimden ama vizeler finaller bu sene olmayacak gibi :) Forumda koxp paylaşımına izin vermeyin başarılar dilerim.
RoxiRox

kişi bu mesajı beğendi.

Rastena Rastena WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 23.08.2014
  • Yaş/Cinsiyet 25 / E
  • Meslek Dijital Pazarlama
  • Konum İngiltere
  • Ad Soyad F** O**
  • Mesajlar 3776
  • Beğeniler 836 / 1380
  • Ticaret 190, (%100)
Başarılı site :)
Ilk gunden beri oynuyodum fakat işler dolayısıyla bıraktım bir sure.
Üyeliğim var sanırsam.
RoxiRox

kişi bu mesajı beğendi.

prestij

RoxiRox RoxiRox ▼ Wordpress | AdSense Kullanıcı
  • Üyelik 28.07.2013
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek Developer, PHP, CSS, HTML
  • Konum Zonguldak
  • Ad Soyad A** G**
  • Mesajlar 584
  • Beğeniler 45 / 155
  • Ticaret 5, (%100)

FurkanOYMAK adlı üyeden alıntı

Başarılı site :)
Ilk gunden beri oynuyodum fakat işler dolayısıyla bıraktım bir sure.
Üyeliğim var sanırsam.

Teşekküreler düşünceniz için, arada bekleriz sitemize. :)

AtakanAteş adlı üyeden alıntı

Yıllarımı verdiğim hala da oyun 5-6 aydır ara verdim nasıl oynamak geliyo içimden ama vizeler finaller bu sene olmayacak gibi :) Forumda koxp paylaşımına izin vermeyin başarılar dilerim.

Sitemiyi yeni devir aldık hocam, şuan için tasarım ve düzenlemeler yapılıyor. Evet koxp paylaşımlarını sansürleyeceğiz ve konularının açılmasını yasaklanacak.

Öneriniz için çok teşekkür ederim..

Bu arada düzenlemelerden sonra etkinliklerimiz olacak. Büyük ihtimalle her hafta bir kişiye 10-20 Steam Wallet hediye edeceğiz çekiliş ile.

wmaraci
wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al