Merhaba arkadaşlar bildiğiniz üzere yada bilmiyorsanız bir Sakallılar ve Bıyıklılaradlı web tabanlı oyun yapım projesine girmiştim. Video çekimlerine başladıktan sonra ilginin yüksek olduğunu gördüm ve bir çok istek gelmeye başladı. Bu nedenle yeni bir site üzerinden kodlama ve proje işlerini yapmaya devam edeceğim.

Diğer siteyi neden kapattım ve neden oradan devam etmedim, sitenin domain adresi pek bu işlere uygun değildi. Bende kodlattir.com adında güzel ve hoş bir domaini 2 sene önce almıştım. Fakat sonradan yenilemeye gerek duymamıştım. Olaylar böyle gelişince bu domain adresi tekrar aklıma geldi ve şansa da bu domain boştu. Bende hemen aldım ve projelere artık burdan devam edicem.

Peki bu sitenin ve youtube kanalımızın amacı nedir?

Sitemizde sıfırdan html, sıfırdan php yani hiç programlama bilmeyen adama ben kodlamayı bi nebze olsun belirli bi eşiğe kadar öğretmeyi amaçladım.Bunun yanında sıfırdan programlama dersleriyle birlikte oyun yapımları script yapımları vb. sistemler gelicek. Bunların hepsini video ile anlatıcam ve hepsi tamamen ücretsiz olacak. Sizlerden tek isteğim sitemi paylaşıp diğer programcı arkadaşlara veya programlamaya yeni başlayacak insanlara ulaştırmanızdır. Kanalımızda güncel olarak günlük videolar paylaşılmaya devam edilecektir.