-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhaba
www.kayit.in dizin sitesi eklemeniz için herhangi bir kod vermemektedir. Dizinde üyelik sistemi dizine sitesini bir ekleyip sonradan içeriğini değişterenlere önlem için yoktur. Güncelleme için eposta ile iletişime geçmeniz gerekmektedir. İçeriğinde değişiklik yapıp manipülasyon yapmaya çalışan ziyaretçilerin siteleri dizinden çıkartılır. Bunun bir diğer avantajıda sitelerinizi daha çabuk eklemenize olanak verir. Bu sayede zamandanda kazanmış olursunuz.
Hubdir dizin yapısını kullanan sitede herhangi bir hata bulunmamaktadır. Dizin kalitesini korumak için kuralları sıkıdır :) Bu sayede zaman içinde iyi bir gelişme göstereceği kanaatindeyim.
dizin sitesi sitenizi tanıtabilmeniz için fırsat vermektedir. Site açıklaması minimum 400 karakter olmalıdır.
Dizinde listelenen sitelerin genel Alexa sıralaması ve Google pagerank değeride gösterilmektedir.
Başvuran sitelerin içeriğinde başta kelime/yazım hataları olmak üzere ****ografi ve ****ografik resim, warez, korsan mp3 film vs indirme, crack, yazı ve video, serial, telif hakları ihlali, kişilik hakları ihlali ve propaganga gibi olumsuz sonuçlar yaratan içerik bulunmamalıdır.
Sitenize eklemek için herhangi bir kod verilmemektedir. www.kayit.in sitesinden ulaşabilirsiniz.
Biz, ilhamlarımızı, gökten ve gaipten değil, doğrudan doğruya hayattan almış bulunuyoruz.
K.Atatürk
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Eleştiri ve düşünceleriniz benim için önemli yorumları bekliyorum.
Biz, ilhamlarımızı, gökten ve gaipten değil, doğrudan doğruya hayattan almış bulunuyoruz.
K.Atatürk
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
öğretmen
-
Ad Soyad
S** Ç**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Hocam 400 karakter şartı getirmişsin fakat site tanıtımı yaparken karakter sayacı yok. Site tanıtımı yazarken sürekli 400 karakter engeli ile karşılaştım. Bende kızgınlığımı yazarak 400 karakteri tamamladım.
www.dusuncesistem.com sitemi adresi de bu.
Ücretsiz tanıtım yazınızı yayınlıyoruz.
braveturks@gmail.com Ayrıntılar için iletişime geçiniz.
m3sut
Sms Onayı Gerekli
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
mesutkarakoc.com ekledim hocam....
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
öğrenci
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
kitapajansi.com eklendi... bilgilerinize... yalnız açıklamayı iki kere yazdımm 400 karakterlik açıkklamayı bulamadım :D
Kitap Ajansı & ATMCgrafik
cagri
Bu kez olacak!
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Oyuncu
-
-
Ad Soyad
Ç** A**
-
-
-
Ticaret
39, (%100)
Suskumru.com, "Kolonisini Kaybeden Balık" sloganı ile değerlendirmeye gönderildi.