Merhaba; Sizlere Türkiye'de alanında tek olan bir üründen ve bu ürünün online satıldığı www.extodor.com.tr sitesinden bahsetmek istiyorum. Biliyorsunuz kötü koku problemi herkesin ortak problemi, Evlerimizde, ofislerimizde, işyeri ve imalathanelerimizde bir çok yerde bu problemle karşı karşıya kalabiliyoruz. Bu problemden kurtulmak için yada oda kokusu, kokulandırma cihazları yada kokuyu dışarı atmaya yarayan ağır maliyetli ve büyük hacimli cihazlar kullanılır.

Oda kokuları yada kokulandırma cihazları sadece kötü kokuyu maskeleme yaptıkları için işe yaramazlar. Koku giderici cihazlar ise hem çok maliyetli hemde büyük hacimlerinden dolayı kullanışsızdır. Genelde büyük hacimli imalathaneler ve salonlarda kullanılır, ev ve ofisler için tercih edilemez çünkü uygun değildir. İşte tam bu burada EXTODOR koku giderici sprey kurtarıcımız olarak yardımımıza yetişiyor.

Extodor Koku Giderici sprey, kötü kokuyu meydana getiren ve havada asılı bulunan koku partiküllerini özel uçucu formülü sayesinde etrafını sararak sirkülasyonla dışarı atılmasına yardımcı olur. Kesinlikle parfüm değildir. Kötü kokuları maskeleme yapmaz DIŞARI ATAR.

Piyasada mevcut bulunan birçok parfüm türevli koku gidericiler, sadece çok kısa süreler için kötü kokuyu güzel koku ile maskeleyerek hissedilmemesini sağlarken, Extodor koku giderici sprey, havada asılı bulunan koku partiküllerinin etrafını sararak özel formülü sayesinde dışarı taşır. Bu sayede ortamda kötü kokuya neden olabilecek partikül kalmadığı için kötü koku gitmiş olur. Ayrıca Extodor, kokuyu dışarı taşırken aynı zamanda ortama çok hafif, taze ve rahatlatıcı sabunsu bir koku bırakır. Fakat bu koku parfüm gibi kalıcı değildir. Hava sirkülasyonu ile beraber bu sabunsu kokuda ortamdan çıkar.

Extodor Koku Giderici sprey tek bir kullanımla bile kötü kokuların dışarı atılmasına yardımcı olur.

Extodor koku gidericiyi evlerinizde, iş yerlerinde, otellerde, kahvehanelerde, düğün ve konferans salonlarında, imalathanelerde, araçlarınızın içlerinde, evcil hayvanların yaşadığı mekânlarda, spor salonlarında ve toplu yaşam alanlarında rahatlıkla kullanabilirsiniz.