[SIZE="6"]En iyi Koltuk Yıkama Hakkında[/SIZE]


Hızla büyüyen koltuk yıkama faaliyetlerinde doğru personel bulma konusunda doğru hamleler yapan temizkoltuk.com ekibi çok kısa zamanda İstanbul, Ankara ve Eskişehir'de şubeler açarak koltuk yıkama sektöründe lider marka olmuştur. Temizkoltuk.com; Kendilerini en iyi koltuk yıkama markası yapan 3 değeri şöyle açıklıyor

Bizi en iyi yapan 3 şey:Kaliteli işçiliğimiz, Profesyonel makinelerimiz ve benzersiz naturel - antibakteriyel deterjanlarımızdır.

Felsefelerini de "En ucuz koltuk yıkama olmayı değilen kaliteli koltuk yıkamaolmayı seçtik..." diye açıklayan temizkoltuk.com kurucusu sayın Mehmet Emin Aydın; bu felsefeyle insanlara en doğru koltuk yıkama hizmetini vermeyi başardıklarını ifade ediyor.

"Profesyonel Koltuk Yıkama Bir İhtiyaçtır." diyen temizkoltuk ekibi kurucusu, her koltuk yıkama firmasının aynı kalitede hizmet veremediğini; insanların koltuk yıkama firması araştırırken çok dikkatli olmalı gerektiğini referanslı yerlere başvurmaları gerekiğini ifade ediyor.

Mehmet Emin Bey, kaliteyi arayan müşretilere kendilerini şu şekilde
Koltuk temizleme ekibimiz, evde koltuk yıkama konusunda oldukça başarılıdır. Özel ekolojik deterjanlarımız, bünyesindeki bitki özlü aktif bileşenler sayesinde koltuğunuza sinmiş olan leke ve kokuları giderir, kir ve inatçı lekeleri derinlemesine temizler ve çıkarır. Yüksek emiş gücüne sahip profesyonel koltuk yıkama makinemizle koltuklarınız vakumlanarakKoltuk Yıkamaişleminiz en iyi şekilde tamamlanır.

Temizkoltuk.com Koltuk Yıkamaekibi, koltuklarınıza zarar vermedenbuharlı koltuk yıkamave fırçalı yıkama teknikleriyle koltuklarınızı en iyi şekilde yıkar. Basınçlı buhar ile koltuklarınızda bakteri temizliği yapılır. Tüm işlemler firmamızın garantisi altında sunulmaktadır.

Buharlı Temizlik Makinesiyle kimyasallar olmadan antibaktariyel ürünlerimizle yatak temizliğiniz detaylı yapılmaktadır. Buhar makinemiz tüm yüzeyleri temizler ve yataklarda bulunabilecek bakterilerin %99.9'unu öldürür.

Profesyonel Mayt Temizliği!

Halk arasındaMaytveyaMitediye adlandıran böceklerin gerçek ismi akardır. Maytlarçok küçük böcek türleridir ki onları gözle görmek imkansızdır. Bu böcekler her türlü ortamda yaşarlar. Sayıları 1 hafta içinde binlerceye;bir kaç ay içinde de milyonlara ulaşır. Koltuk ve Yataklarımızda maytlarınvarlığını en iyi ellerimizde ayaklarımızda aşırı kaşınma ile anlarız. Bu kaşınma sonucu mor renkte tenimizde yaralar oluşabilmektedir. Bu zararlı parazitlerle yaşamak istemiyorsanız temizkoltuk.com ekibi size en iyi çözümü sunarak Koltuk Yıkama ve yatak temizleme için yanınızdadır!

Koltuk Yıkama hakkında detaylı bilgi için https://www.temizkoltuk.com sitesine bakabilirsiniz