Kombi Yedek Parça:

Bireysel kullanım amacı ile kullandığınız kombi cihazları arıza yaptığı zamanlarda onarımı birincil öncelik taşımaktadır. Bu yüzden Kombi Yedek Parça Türkiye’ nin en büyük yurtiçi ve yurtdışı Kombi Yedek Parça tedarikini sizler için yapmaktadır.

Firmamız Türkiye’ de sektöre yön veren kombi üreticilerinden olan Baymak, Eca, Demirdöküm, Alarko, Vaillant, Ferroli, Ariston, Bosch, Protherm, Buderus, Viessman, İmmergas, Süsler, Airfell gibi markaların Kombi Yedek Parça ve Kombi Elektronik Kart tedariki ve satış işlemlerini yapmaktadır.

Kombi Yedek Parça mağazamız kombi elektronik kartlardan, kombi sirkülasyon pompalarına, kombi ntc sensörlerinden, kombi 3 yollu vanalara kadar 33 marka ve 1200 e yakın çeşit ile;

Türkiye’ de rekabetçi fiyatlarla ilk ve tek öncü Kombi Yedek Parça mağazası olmaktadır.

Boğaziçi İklimlendirme ve Kombi Yedek Parça olarak firmamızın bir diğer hizmeti olan Boğaziçi Elektronik bünyesinde tamamı yerli sermaye ve %100 yerli üretim olan Kombi Kart Test cihazı satışa sunulmuştur.

Kombi Kart Test Cihazı

Bireysel Isınmada kullanılmakta olan kombi cihazın beynidir (PCB). PCB diğer çalışan parçalara gönderdiği sinyal ve komutlar ile kombinizin hem güvenliğini hem de doğru çalışmasını sağlamaktadır. PCB Kombinizin merkezi kumandasıdır. Bu kumanda cihazınızın çalışma esnasında sensörler , termostatlar ve anahtarlar vasıtası ile tüm süreci kontrol altında tutar,
Ayrıca;

Kombi Kart Test Cihazı

Kombi içi parçalarda hatalı değer bildirimi olduğu esnada güvenlik protokolünü uygular ve cihazı blokaj arıza durumuna geçirir. Esas olarak PCB cihazınızın beyni olup her şeyin doğru ve güvenil bir şekilde çalışmasını sağlar.

Peki bu kart arıza yaptığı durumlarda, Çözümü kombi kart tamiri yapan firmalar alır. Firmamız sizin isteğiniz doğrultusunda Baymak, Eca, Demirdöküm, Alarko, Vaillant, Ferroli, Ariston, Bosch, Protherm, Buderus, Viessman, İmmergas ve Süsler gibi kombi kartlarını tamir ve testlerini yapmak için Kombi Kart Test cihazını tasarlamış ve üretimine başlamıştır.
Kombi Kart Test cihazı ise kombi elektronik kartlarda oluşan arızaların tamir esnası ile aynı anda test ederek, doğru çözüme ulaşması için tasarlanmıştır. Kombi kart test cihazı yetkili servisler , özel servisler ve kombi kart tamiri yapan firmalar için Boğaziçi Elektronik tarafından tamamı yerli sermaye ile üretilmiştir.
Firmamızın diğer hizmeti olan kombi kart tamir işlemleri için Tıklayınız….