HANÇER GROUP
0216 302 46 97
0549 302 46 97
0535 761 40 09
www.hancergroup.com
info@hancergroup.com



Hançer Group olarak temizlik hizmetlerimizin yanı sıra 2012 yılına tadilat ve dekorasyon hizmetleriylede başlamış bulunmaktayız. 2010 yılından beri tadilat ve dekorasyon hizmetleri sunabilmek için 2 yıl boyunca kadromuzu yani alt yapımızı oluşturabilmek için büyük bir gayret içerisindeydik. Amacımız kaliteli hizmet sunabilmek ve referanslarımız arasına yeni referanslar katabilmektir.

İstanbul geneli, Anadolu yakası ve avrupa yakasınde aktif olarak Tadilat ve dekorasyon hizmetleri sunmaktayız. Komple tadilat konusunda tecrübeli ekip ve ekipmanlarımızla siz değerli müşterilerimizin hizmetindeyiz.

[SIZE=4]Keşif, Proje, Teklif, Uygulama, Teslimat.[/SIZE]

Hizmetlerimiz.

Ev tadilatı ve Ev dekorasyon hizmetleri : Ev tadilatı konusunda tecrübeli ekimizle ve yaratıcı yeni projelerimizle evinizi komple tadilata sokarak değiştiriyoruz. Ev tadilatlarında değerli vaktinizi boşa harcamayacaksınız. Biz ev tadilatı konusunda işimizi profesyonelce yaparız ve ev tadilatını sorunsuzca teslim ederiz.

Ofis Tadilatı ve dekorasyon hizmetleri : Günümüzün çoğusunu ofislerimizde ve iş yerlerimizde geçirmekteyiz. Rahatı, Görselliği ve çalışma ortamında rahatlığı kim istemez? Konusunda Başarılı şirketlerin çoğusu, çalışanlarının rahatını ve çalışma yerlerinin görsel güzelliği düşündüğü için personellerinden verim alarak müşterilerine daha hizmet sunabilmektedirler. Kazanmanın en iyi yollarından biriside Çalışan personellerinize rahat bir ortam sunabilmekten geçer. Biz ofis tadilatları ve iş yerleri tadilatları konusunda uzman ekip ve ekipmanlara sahibiz. Siz hayal edin biz gerçekleştirelim. Ofis tadilatı bizim işimizdir.

Tadilat ve dekorasyon hizmetlerimiz.
Ev tadilatı
Ofis Tadilatı
Villa Tadilatı
Cafe Tadilatı
Otel Tadilatı
Fabrika tadilatı
Dış cephe mantolama
İç cephe mantolama, ısı yalıtımı
İç cephe boya
Dış cephe boya
Laminat parke
Sistre cila
Mermer cilalama
Asman tavan
Fayans seramik
Duvar bölme